Продуктові набори від депутата (пресслужба О.Лукашука)

Продуктові набори від депутата (пресслужба О.Лукашука)

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, пенсіонери – мешканці обласного центру, отримали від депутата Хмельницької обласної ради Олега Лукашука своєрідне «вітання». Соняшникова олія, цукор, макарони, консерви. І навіть пляшку духмяного «Кагору» - такий продуктовий пакунок для літніх хмельничан, якими опікується міська рада ветеранів України, підготував депутат - батьківщинівець. 

- Мізерна пенсія, якої не вистачає на необхідні продукти харчування  - це, на жаль - реалії нашого сьогодення. Тому підтримка людей, які опинились утскрутних життєвих обставинах  для мене є справою честі - зауважує Олег Лукашук. - Я і моя команда не один рік проводимо виїздні прийоми громадян. Під час яких допомагаємо фінансово, вручаємо продуктові набори…

- Ми щасливі, що у нашої організації є такий «ангел-охоронець», який піклується про нас – ветеранів, не від виборів до виборів, а постійно. Побільше б таких! Тоді й жилося б краще, - переконаний Мунір Садиков - голова Хмельницької міської ради ветеранів.

Частину продуктових наборів пенсіонери отримали в культурно-мистецькому центрі “Ветеран”. Тим, хто не зміг дістатись ветеранського центру самостійно,  розвезли по домівках волонтери.

keyboard_arrow_up