Підкорення вершин ринку Форекс: поради для хмельничан (Новини компаній)

Підкорення вершин ринку Форекс: поради для хмельничан (Новини компаній)

Якщо ви, хмельничани, будучи трейдером ставите перед собою єдину мету – поповнення свого гаманця, успіху можна і не побачити. Цілі на Форекс слід ставити дещо інші, щоб підкорити вершини цього міжнародного валютного ринку.

Торгівлю на Форекс можна порівняти зі сходженням на гору, причому, це сходження не в складі команди досвідчених скелелазів, а поодинока вилазка, де остаточний успіх безпосередньо залежить від вашої власної витримки, концентрації, набутих навичок і, звичайно ж, реальної націленості на перемогу. Екстремальні види спорту часто не залишають своїм прихильникам жодного шансу на помилку. Перед ними лише мізерний набір інструментів і величезне бажання протистояти своїм фізичним і психічним слабкостям.

На валютному ринку ви також можете підніматися на вершини вже прокладеними стежками, знайомими маршрутами. У процесі самовдосконалення, вам доведеться вивчити досконально не зовнішню оболонку, а в першу чергу, свій внутрішній світ. Саме ваші навички і вміння відіграють вирішальну роль у формуванні необхідної міцності. Фактори ризику при цьому представлені особливо чітко.

Повертаючись знову до наведеної аналогії ринку Форекс і альпінізму, варто зауважити, що гравці-початківці, так само як і молоді альпіністи, в що б то не стало, намагаються досягти своєї цілі. Вони, незважаючи на небезпеку, лізуть по лицьовій стороні скелі, сміливо піднімаються на вищий край і насолоджуються своїми досягненнями. Але досвідчений альпініст і професійний трейдер запросто можуть зупинитися за крок від вершини, оскільки розуміють, що головне досягнення для них – аж ніяк не кругла сума або чергова галочка в списку підкорених вершин. Куди важливіше для них набуті навички і сформована концентрація.

Маючи за плечима багаторічний досвід торгівлі на trading simulator та реальному рахунку торгової платформи, неодноразово буде потрібно «підкорювати вершини». І спочатку цей процес дійсно міг доставляти неймовірне задоволення. По-справжньому добре трейдер себе почуває лише в процесі сходження до своєї мети. При цьому досягнення її запросто може обернутися порожнечею в душі. Згадайте, скільки разів перемоги змінювалися великими поразками. Це не випадковість, а цілком зрозуміла закономірність. У торговців валютою дійсно найгірші дні не рідко змінюються кращими, і навпаки.

Підсумовуючи все вищесказане, хотілося б дати початківцям-хмельничанам невелику, але дуже важливу пораду. Не думайте про гроші в першу чергу, не святкуйте кожен раз «перемогу». Натомість сконцентруйте свою увагу на вдосконалення навичок, зосередьтеся безпосередньо на самому процесі торгівлі. Якщо вам вдасться таким чином побудувати свою діяльність на ринку Форекс, можна не сумніватися, що і гроші дуже скоро прийдуть до вас, як цілком логічне доповнення до докладених зусиль.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up