Типові помилки новачків на ринку Форекс: поради для хмельничан (Новини компаній)

Типові помилки новачків на ринку Форекс: поради для хмельничан (Новини компаній)

З кожним днем число трейдерів на ринку Форекс стає все більше. Однак, на жаль, не всі новачки одразу розуміють, що без досвіду і хоча б мінімальних знань отримати дохід буде вкрай складно.

За статистикою, всі новачки повторюють типові помилки, такі як:

Помилка №1 - брак досвіду
На одній інтуїції великих грошей не заробити. Ті, хто хоче багато чого досягти на цьому поприщі, повинні постійно поповнювати свої знання, щоб кожний наступний крок був продуманим і ефективним.
Досвідчені брокери дають новачкам корисну пораду, дотримання якої допоможе отримати певний досвід і добре вивчити схему функціонування та правила ринку Форекс. Порада полягає у тому, що потрібно відкрити демонстраційний рахунок. Він допоможе новачку краще зрозуміти свої слабкі сторони і зробити роботу над помилками перед відкриттям реального рахунку.

Помилка №2 - безпідставні очікування
Розбагатіти швидко можна лише в лотереї. Тут потрібно вчитися і працювати. Новачкам потрібно вміти вловлювати тенденції, вибирати правильний час для входу і не піддаватися азарту. Тільки так можна отримувати прибуток.

Помилка №3 – не має плану торгівлі
Трейдеру завжди потрібно знати заздалегідь, на якому рівні він закриє позиції і отримає можливість забрати прибуток або ж поставити ордер у випадку, коли угода не обіцяє успішного результату.

Помилка №4 - залишати позиції відкритими
Поширені випадки, коли новачки розміщують ринковий ордер і залишають позиції відкритими. Про них забувають, угоди залишаються не закритими, а це, в свою чергу, призводить до збитків.
Щоб уникнути такого неприємного для кожного гравця на ринку результату, необхідно додати ордер - це допоможе обмежити збитки, які приносять відкриті позиції.
Наприклад, у трейдера є відкрита позиція USD/EUR. Він може включити наказ, який запобіжить збитків, так як лот автоматично закриється після того, як курс валюти впаде до певного показника. Це дозволяє контролювати ситуацію навіть тоді, коли у трейдера нього немає доступу до біржі.

Помилка №5 - занадто багато відкритих позицій
Відкривати багато позицій - це, як мінімум, нерозумно. Їх дуже складно контролювати самостійно, а постійно нова інформація буде відволікати вашу увагу і змушувати розриватися між позиціями. В результаті, без належного контролю, багато з них принесуть збитки. За кожною позицією потрібно слідкувати, аналізувати ситуацію і приймати зважені рішення.

Помилка №6 - довго не закривати збиткові позиції
Досвідчений трейдер відрізняється від новачка тим, що швидко визначає, коли позиція починає приносити збитки. Професіонал не очікує зміни курсу і того, що ситуація виявиться для нього вигідною. Він просто не чекає і закриває позицію.
Новачкам потрібно змиритися з тим, що такі позиції приречені, спокійно ставиться до втрати своїх коштів і продовжувати гру більш виважено і розумно.

Помилка №7 - жадібність і неприборканий азарт
Під час гри на ринку Форекс завжди потрібно залишатися спокійним. Не дозволяйте собі здійснювати необдумані вчинки, завжди стежте за ринком та не пливіть проти течії. Радість від маленького прибутку може обернутися серйозними збитками, якщо ви дозволите собі необдумані дії.

Помилка №8 - незнання використовуваних інструментів
Пробувати все і відразу – шлях для не особливо кмітливих гравців. Необхідність у використанні певних інструментів, таких як pivot point indicator, приходить з досвідом і чітким розумінням того, для чого вони потрібні. В іншому випадку гравець втрачає свої гроші просто через незнання правил.

Помилка №9 - віра в закономірність
Дійсно, з досвідом приходить розуміння того, що спрацює, а що ні. Однак тут на це розраховувати особливо не доводиться. Ринок мінливий, ситуація змінюється щосекунди, і трейдеру потрібно вміти підлаштовуватися під реалії, а не чекати, поки карти зійдуться так, як раніше.

Хмельничани візьміть собі до уваги дані правила, зробіть правильні висновки, та починайте торгівлю на валютному ринку Форекс.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up