Як управляти капіталом на ринку Форекс: поради для хмельничан (Новини компаній)

Як управляти капіталом на ринку Форекс: поради для хмельничан (Новини компаній)

Управління капіталом — необхідний навик для успішної торгівлі на Форекс. Він дозволяє примножити свій капітал та істотно зменшити збитки. Багато трейдерів, які не оперують великими сумами дотримуються думки, що управління капіталом — це зайва турбота, яка потрібна тільки багатим трейдерам. Однак, це твердження абсолютно помилкове.

Багаторічний досвід в торгівлі багатьох трейдерів доводить протилежне: саме навички управління капіталом приводять багатьох гравців ринку до реального успіху. Управління капіталом включає в себе велику кількість операцій, які переплітаються з торговими стратегіями, а не обмежуються виключно установкою стоп-лоссів та регулюванням кількості угод.

Що мається на увазі управління капіталом?

Важливими аспектами складання плану торгівлі і управління своїми грошима є розрахунок рівня ризику і розміру потенційного прибутку. Трейдер будує план виключно виходячи зі своїх фінансових можливостей і вибирає найбільш відповідний метод управління грошима.

Торгівля на валютному ринку forex складається з двох моментів — технічного та аналітичного. Аналітичні операції включають в себе сам процес відкриття операції і безпосередньо аналіз стану ринку на поточний момент. Крім цього, на основі аналізу, трейдер складає прогноз на найближчий час. Це допомагає вибрати найбільш відповідний момент для входу на ринок і відкриття ордера.

Всі інші дії, в тому числі і ті, які передбачають управління капіталом, відносяться до технічної складової торгівлі. Звичайно, торгувати можна і без маніменеджмента, так ще називають управління капіталом, але такий підхід навряд чи забезпечить трейдеру бажаний рівень заробітку. Крім цього, без грамотного управління своїми коштами можна швидко позбутися всього депозиту і, як результат, можливості грати на ринку в подальшому.

Тому, якщо початківець-трейдер хоче не просто отримати прибуток один або два рази, але вийти на стабільний заробіток, управлінню капіталу варто приділити належну увагу.

Які дії має на увазі управління капіталом?

Для початку, трейдер повинен вміти визначати, який прибуток може принести потенційна угода за певний період часу, тобто відсоток прибутковості. Підрахунки допоможуть розставити перспективи на майбутні операції і вибрати ті, які з великими шансами виправдають вкладення.

По-друге, перед тим, як виходити на ринок, важливо також визначити якою частиною свого депозиту трейдер готовий ризикнути. Розподіл депозиту є одним з найбільш важливих правил маніменеджмента. Це допомагає трейдеру завжди залишати якусь суму про запас, тим самим забезпечуючи себе засобами для майбутніх угод.

Використання інструментів на ринку — не менш важливий аспект управління капіталом. Знання ордерів і вміння ними користуватися допоможе хмельничанам трейдерам не просто збільшити депозит і максимально мінімізувати збитки, але і скоротити час перебування за комп'ютером. З допомогою ордерів можна автоматизувати процес закриття угоди на részvénykereskedés в певний момент, що убезпечить від збитків, які можуть перевищити прогнози трейдера.

Трейдер також не повинен забувати про аналіз після закриття угоди. Це дуже важливий аспект, який допомагає зрозуміти вплив кожної своєї дії на кінцевий результат. Адекватна оцінка своїх дій буде сприяти прийняттю більш зважених і правильний рішень у майбутньому, і швидше приведе трейдера до бажаного результату.

Хмельничани візьміть собі до уваги дані правила, зробіть правильні висновки, та починайте торгівлю на валютному ринку Форекс.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up