Поради для хмельничан: як впоратися з емоціями на ринку Форекс? (Новини компаній)

Поради для хмельничан: як впоратися з емоціями на ринку Форекс? (Новини компаній)

Для більшості новачків найактуальнішим питанням є психологічна складова торгівлі, з якою практично у кожного трапляються проблеми. Вже існує величезна кількість всіляких книг і статей як в інтернеті, так і на прилавках магазинів Хмельницького. Та навіть при їх наявності трейдери все одно несуть збитки через емоції.

Втім, повернення втрачених коштів – далеко не найважливіша проблема. Найчастіше гравці задаються питанням – які психологічні установки потрібні для того, щоб по-справжньому стати успішним трейдером?

Отже, у трейдера існують два головних ворога – його страх і жадібність. Але це не просто вороги, це основні перешкоди у нього на шляху. І як будь-який бар'єр, при належному бажанні, ви зможете подолати. Нехай це вийде не з першого разу, але рано чи пізно вдасться залишити позаду те, що не давало вам відчути справжнє задоволення від перемоги.

Почнемо розбір психологічних параметрів зі страху. Він не виникає на порожньому місці і часто є основною реакцією на певну ймовірність або подію. Буває також, що розчарування з приводу понесених втрат у поточній торговельній сесії трейдер переносить в подальшу торгівлю, хоча ніякого сенсу в цій дії немає і взаємозв'язку між різними торговими днями, принаймні, в психологічному відношенні, бути не повинно. Іноді навіть із-за страху трейдери просто відмовляються далі торгувати, хоча угода на ринку Форекс при цьому виглядає цілком передбачуваною. Тут можна згадати Закон Мерфі, який розповідає про те, що угода, від якої ви відмовилися, ще більше посилює страх і розчарування.

Часто, сама проблема багато в чому полягає в вашому очікуванні. Адже ви припускаєте, що нова угода обов'язково повинна бути прибутковою. Та це зовсім неправильна позиція. На ринку Форекс неможливо з 100% упевненістю укладати угоди і очікування, що у вас все вийде – це вірний шлях до розчарування. А воно, в свою чергу, веде до паралізуючого страху і змушує трейдера навіть відмовитися від подальшої торгівлі. Тому, для того щоб обмежити ступінь страху, вам слід визначити розумну ступінь очікувань, яку ви зможете контролювати.

Зовсім з протилежного боку варто розглядати проблему жадібності. Як тільки трейдер потренувався на trading demokonto і йому вдалося укласти серію прибуткових угод, він починає розуміти, що у нього з'явилася певна подушка безпеки, завдяки якій можна зробити стиль подальшої торгівлі ще більш агресивним.

Так, певна страховка дійсно у вас з'явилася, однак це аж ніяк не привід міняти стратегію, яка заслужила довіру і приносить прибуток. Не варто піддаватися збільшеній зарозумілості і уявному почуттю переваги. Зрештою, ви все одно почнете укладати угоди, які раніше навіть не розглядали б. Їх результат очевидний – вам доведеться нести втрати і незабаром подушка безпеки виконає роль, яку ви їй доручили.

Тому хмельничани більше практикуйтеся і вчіться контролювати свої емоції. В такому випадку фінансовий успіх не змусить себе довго чекати.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up