Я знаю проблеми освіти і готова їх вирішувати – Олена Загіка (пресслужба партії "За Майбутнє")

Я знаю проблеми освіти і готова їх вирішувати – Олена Загіка (пресслужба партії "За Майбутнє")

«Я знаю проблеми освіти, бо усе своє життя працюю з дітьми та молоддю, і готова долучатися до їх вирішення». Про це сказала кандидатка в депутати Хмельницької райради, директорка Вищого професійного училища №25 Олена Загіка під час Форуму прихильників партії у Хмельницькому, мікрорайон Озерна.

Під час заходу хмельничанам були представлені кандидати від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» до місцевих рад всіх рівнів (обласної, районної та міської).

Олена Загіка твердо переконана, що не варто сперечатися та з’ясовувати, хто сильніший, коли вирішується майбутнє наших дітей, а треба об’єднуватися заради майбутнього і працювати на благо рідного краю.

У списках партії «ЗА МАЙБУТНЄ» потужно представлені найкращі медики області. Серед них - директорка обласної дитячої лікарні Лілія Брухнова. кандидатка в депутати Хмельницької облради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

«Кожна людина повинна мати доступ до якісних медичних послуг. Система обов’язкового медичного страхування має якнайшвидше запрацювати на державному рівні», - переконана Лілія Брухнова.

Виступаючи на Форумі, кандидатка в депутати Хмельницької райради,  медичний директор КНП ЦПМД Хмельницького району Наталія Кондратюк зазначила, що команда «ЗА МАЙБУТНЄ» як потужна команда професіоналів здатна змінити життя хмельничан на краще. Її думку поділяє колега Іван Гуцул, кандидат в депутати Хмельницької облради, заступник директора Хмельницької обласної лікарні. На його думку, галузь охорони здоров’я завжди має бути приіоритетною  для органів влади.

Виступали на форумі й чинні депутати. Зокрема, депутат Хмельницької районної ради VII скликання, кандидат у депутати Хмельницької міськради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Іван Ізбінський, вважає: щоб змінити ситуацію в країні на краще, за справу повинні братися справжні професіонали, і починати треба з місцевого рівня. Його колега по райраді Андрій Спиридонов, який балотується в облраду, зазначав, що тільки створивши тут, на Хмельниччині, нормані умови для життя людей, можна запобігти масовому виїзду наших земляків за кордон на заробітки.

Досвідчений підприємець, кандидат у депутати Хмельницької райради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» висловив готовність ділитися власним досвідом та знаннями задля розбудови громади. Він наголосив на необхідності активно шукати нові джерела наповнення місцевих бюджетів та забезпечити прозорість витрачання публічних коштів. Про необхідність дбати за духовний розвиток людини розповіла кандидатка в депутати Хмельницької облради, солістка ансамблю «Козаки Поділля» Майя Онищук. На її переконання, духовний світ людини є частиною її патріотизму.

Перед учасниками Форуму виступив народний депутат України, лідер Хмельницької обласної організації партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Лабазюк. Він також відповів на численні запитання місцевих мешканців.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up