“Зі святом, рідний куточок на Поділлі!” Іван Гончар вітає хмельничан з Днем міста (пресслужба І.Гончара)

“Зі святом, рідний куточок на Поділлі!” Іван Гончар вітає хмельничан з Днем міста (пресслужба І.Гончара)

На вихідних Хмельницький відзначає своє 590-річчя. З нагоди свята хмельничан вітає політик та відомий в місті громадський діяч Іван Гончар. Чоловік приїхав у Хмельницький понад 20 років тому. Той день він пам’ятає й досі. Згадує, як був з однією валізою у руках. Однак із цілим арсеналом мрій за плечима. Основною із них було стати сильною та щирою людиною.

За весь час проживання у Хмельницькому, Іван Гончар разом із дружиною виховав трьох дітей й побудував успішний бізнес. І найголовніше - зберіг у своєму серці тепло, людяність та почуття поваги до інших. Саме такою людиною політик став у місті, яке з роками перетворилося у його рідне. 

День народження Хмельницького для Івана Гончара особливе і зворушливе свято. Він пригадує, із чого почалося життя рідного куточку на Поділлі. Згадує, хто поліг, обороняючи його від фашистських загарбників. Віддає шану тим, хто відбудовував його після розрухи. І, звісно, пригадує всіх, хто доклав зусиль до розвитку міста. 

Іван Гончар відзначає - Хмельницький має унікальну історію, цікаві звичаї та незмінні традиції. Видатні письменники, спортсмени, музиканти, артисти й політики. У місті зросли десятки талановитих людей, сотні перспективних юнаків і дівчат та тисячі людей, які вірять у майбутнє свого рідного краю. Іван Гончар впевнений - Хмельницький виховав добрих і щирих людей, які допоможуть розвиватися не лише місту, а й країні.

Іван Гончар бажає хмельничанам мирного неба над головою. Він закликає містян виховувати у дітях любов до місця, в якому народилися й живуть. Плекати в них патріотизм і шану до свого краю. 

Політик мріє, аби в місто інвестували. Щоб з нього не їхала молодь, шукаючи кращого життя за кордоном. Аби навпаки - тут залишалися жити працьовиті й наділені потенціалом люди. Мовляв, саме такими є всі, хто народився й мешкає в рідному куточку на Поділлі - у Хмельницькому. 

keyboard_arrow_up