ТОП -25. Олена Філатова, директор телеканалу TV 7+

ТОП -25. Олена Філатова, директор телеканалу TV 7+
Філатова Олена Володимирівна 13 січня 1981 р. н.
  1.  Біографічна довідка про себе: дата народження, освіта, трудова діяльність, сімейний стан, діти.

2003р. - здобула базову вищу освіту та одержала ступінь бакалавра з економіки підприємства.

2004р. - здобула повну вищу освіту та одержала ступінь спеціаліста з економіки підприємства Хмельницького інституту економіки та підприємництва.

2008р. - отримала ступінь спеціаліста з журналістики  Київського Міжнародного Універсітету

Відео дня
style="text-align: justify;"> 2009р. - отримала ступінь магістра з журналістики  Київського Міжнародного Універсітету

2003р -- 2008. -  редактор Хмельницької обласної державної телеоадіокомпанії «Поділля – центр».

Працювала автором і ведучою інформаційних, аналітичнизх, художньо-публіцистичних передач,

З 24.03.2008р.  -7.11.2012р - генеральний директор Хмельницького обласного телебачення ДП ДТА «33» канал. Створила команду ефективного менеджменту та впровадила повну реанімацію рейтингу. Орієнтація на права людини і на реальний політичний вектор допомагали мені не створювати заборгованостей по заробітній платні та розширяти матеріальну базу підприємства навіть попри повну відсутність дотацій.

З вересня цього  обіймаю посаду директора Хмельницького обласного цифрового телебаченняTV 7+.

Одружена. Маю донькуЕріку 12 років

  1.  У чому Ви вважаєте себе успішною?

В житті! Тому що я намагаюсь ніколи не нести за собою вантаж минулого. Це стосується всіх сфер життя: від роботи  до особистих відносин. Якщо перед мною закриваються одні двері, то обов»язково відкриваються  інші, головне не втрачати впевненість в собі!

  1.  Як Вам вдалося досягти успіху?

Я активна людина, перебуваю  постійно в русі, випробовую нові можливості, не боюся ризикувати, не боюся  помилятися, бо знаю, що помилка – це цінний досвід, який допоможе мені здобути більших висот.

  1.  Що Ви робите для того, аби залишатися успішною?

 Моїм секретом ,мабуть, є  позитивність. Я люблю життя , вмію помічати дрібниці і радіти їм, вмію щиро посміхатися і співчувати. На кожну подію намагаюсь дивитися з оптимістичної точки зору.

 

  1.  Яким чином Вам вдається формувати гарну команду, тобто свій колектив?

Формула проста: довіра + відповідальність = успіх!

Люди хочуть йти за тими, хто знає, куди йти, вони хочуть знати, чому їх ведуть саме туди, а не в інший бік, і вони не переносять, коли мета постійно змінюється.

 

  1.  Чи вистачає у Вас часу для відпочинку? Що допомагає Вам відпочити?

Вистачає! Допомагає відпочити досягнення мети. Наприклад запланувала, щось, отримала позитивний результат, і вже думками відпочиваєш.

 

  1.  Чи маєте Ви хобі/захоплення? Якщо так, то яке?

Обожнюю гірські лижі! 3-4 рази взимку обов»язково в Карпатах!

  1.  Що Ви можете порадити жінкам, які прагнуть бути успішними? На що потрібно звернути увагу?

 Займатися улюбленою справою, що б не трапилося!

Треба вміти концентруватися на головному, на досягненні головної мети і в житті, і в роботі  ,  впевнено йти до неї, оточувати себе тільки найкращими, найважливішими для тебе людьми.

А головне кохати і бути коханою, без цього точно успіх неможливий!!!!!!!!!

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up