ТОП -25. Юлія Яковюк, керівник танцювального центру "Інтісар"

ТОП -25. Юлія Яковюк, керівник танцювального центру "Інтісар"
Мене звати Юлія Яковюк, мені 25 років, отримала вищу освіту по спеціальності «Економіка підприємств». Працюю у творчій сфері, я керівник і хореограф танцювального центру «Інтісар». Одружена, маю донечку Ульяну, їй вже майже 2 роки.

 

  1. Я вважаю, що я успішна в тому, що по-перше: я маю чудову сім’ю, в тому, що я мама та кохана дружина. По-друге: моя мрія стала реальністю, я маю власний танцювальний центр з неперевершеним колективом, я можу сказати, що я маю другий дім.
  2. Успіху мені допомагає досягати мій наполегливий характер, сила волі. Але досить ваговий внесок в мій успіх вніс мій чоловік Андрій, він мене у всьому підтримує! Дякую йому за це!!!
  3. Для того аби залишатись успішною треба постійно працювати в першу чергу над собою, над своїм характером, над своїм ставленням до людських цінностей…тобто саме головне залишатися ЛЮДИНОЮ і успіх сам до тебе прийде!
  4. Мій колектив-це моя друга сім’я, це мої друзі,це ті люди, які підуть зі мною і в вогонь і в воду, я їх дуже люблю. В моєму колективі лишаються тільки ті люди, які відчувають мене наскрізь,ті які на моє добре ставлення відповідають тим самим.
  5. Часу на відпочинок майже не має, але це мене не засмучує….І навіть, якщо такий час з’явився, то я неодмінно знайду собі якусь роботу. Та іноді дуже хочеться взяти свою доцю і чоловіка, поїхати з ними далеко-далеко і відключитись від побуду, побути разом.
  6. Моє хобі стало моєю роботою і частинкою життя, це танці.
  7. Для того, щоб бути успішною необхідно любити життя, любити те чим займаєшся, гарно ставитись до людей…і у все-все-все, що ти робиш вкладати частинку себе, своєї енергіі та тепла. Ну і головне, жінки – не втрачайте віру у себе, адже сильна жінка – це та, в якої всі плани ламаються, а вона при цьому посміхається,виглядає розкішно і знає, що якщо не буде так як їй потрібно, то буде ще краще…
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up