ТОП-25. Усова Альона Ігорівна, директор Хмельницької філії ТОВ «АЛЛО»

ТОП-25. Усова Альона Ігорівна, директор Хмельницької філії ТОВ «АЛЛО»
Усова Альона Ігорівна. 30.05.1981. Освіта- вища юридична.

2003-2004 спеціаліст правового відділу Хмельницького міського управління юстиції

2004-2007 заступник начальника відділу моніторинга застав УкрСиббанку

2007 – директор Хмельницької філії ТОВ «АЛЛО»

Відео дня
style="text-align: justify;"> Незаміжня

Дітей немає.

2  Успішною? А що таке успіх? Для кожного успіх це різні поняття. Дякувати Богу я маю дві  ноги, дві руки,  маю можливість бачити та чути світ навколо себее, в мене є моя сім»я, друзі,  улюблена робота, доброзичливий колектив,. Це моє життям… мій  успіх.

Успіх досягається? Досягти можна якоїсь мети, а успіх – це характер, сила волі та робота над помилками. Дуже багато дає саме «стати на граблі», а не обійти їх, тому що завдяки помилкам ви  отримуєте безцінний досвід.

4 Намагаюсь змінити своє «сьогодні», адже те що ми маємо сьогодні, це результат того, що ми робили вчора.

5 Перш за все, це цінність кожного працівника в команді, а далі як  в цитаті Єкзюпері «Якщо ти хочеш збудувати корабель, не потрібно збирати людей, та розказувати їм про матеріали для нього, та види робіт, потрібно лише заразити їх мрією побачити безкрайнє море». Так і в житті, не треба відноситись до роботи як до чогось складного, а потрібно її просто любити.

6 Так звичайно, я завжди намагаюсь контролювати баланс «робота-відпочинок». Як не дивно, але це відсутність роботи))

7 Пізнання. Не знаю, чи можна назвати це хобі, але це пізнання світу через подорожі, книжки, цікаві спілкування.

8 Не прагнути бути успішною, а почувати себе вже  успішною. Адже кожна жінка досягла успіху в своїй сфері. Хтось готує найсмачніші млинці, а хтось співає найлагіднішу колискову для своєї дитини, це все моменти щастя, мистецтво бути жінкою. А якщо ти вже щаслива, то навіщо бігати за  примарним успіхом. Живи своїм життям.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up