Послуги сервісного центру МВС стали доступні в Деражні

Послуги сервісного центру МВС стали доступні в Деражні
  • ЦНАП Деражнянської міської ради буде надавати частину послуг сервісних центрів МВС.

На Хмельниччини з’явилась ще одна локація, де можна отримати послуги сервісних центрів МВС - центр надання адміністративних послуг в Деражні.

Тепер у деражнянському ЦНАПі можна:

  • Відео дня
    /li>

ЦНАП з послугами сервісних центрів МВС розташований за адресою:  м. Деражня, вул. Миру 11/1.

Нагадаємо, що окрім ЦНАПу, що в місті Деражня, послуги сервісних центрів МВС надають Старосинявський, Білогірський, Нетішинсьткий та Славутський центр надання адміністративних послуг.

«Ми докладаємо чимало зусиль, аби розширювати перелік послуг, які мешканці Хмельницької області могли б отримувати, зокрема, і в Центрах надання адміністративних послуг. В області діє 5 територіальних сервісних центрів МВС, один – мобільний сервісний центр, який виїжджає за заявами місцевих громад. Завдяки співробітництву з Центрами громадяни можуть обмінювати та відновлювати посвідчення водія, а також здійснювати реєстраційні дії із транспортними засобами», — зазначив начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області Микола ІЩЕНКО.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up