Інтернет-магазин Vintage: алкоголь на будь-який смак і гаманець (Новини компаній)

Інтернет-магазин Vintage: алкоголь на будь-який смак і гаманець (Новини компаній)

Коли планується святкова трапеза, хочеться, щоб усім запрошеним було максимально комфортна. Нерідко привітні хазяї вже за місяць починають складати списки і продумувати, які блюда і алкогольні напої прикрасять святковий стіл.

Фантазія при цьому обмежується лише смаковими пристрастями гостей і розміром гаманця хазяїна свята. Зазвичай найбільш витратним пунктом в списку покупок є алкоголь: proseco. Особливо, якщо йдеться про імпортні напої.

Але насправді зовсім не обов'язково викладати за алкоголь непідйомні суми. Більш того, можна заощадити час та кошти на поїздках по магазинах і навіть на доставці. Ще й отримати корисні поради та ідеї, які допоможуть здивувати ваших гостей. У всьому цьому вам допоможе інтернет-магазин Vintage.

Оригінальні напої від відомих брендів

В інтернет-магазині Vintage представлений ліцензований алкоголь від місцевих та іноземних виробників. Ви зможете насолодитися напоями від відомих брендів з віковою історією або познайомитися з продукцією новачків, які лише нещодавно з'явилися та вже мають успіх на світовій арені. Кожна пляшка є оригінальною, що підтверджують відповідні сертифікати. За запитом менеджери магазину нададуть вам документацію для ознайомлення.

Відео дня

Асортимент інтернет-магазину Vintage вразить навіть найвимогливішого і найвередливішого покупця. Понад 3000 різних алкогольних напоїв різної витримки і об'єму з усіх куточків світу. Віддаєте перевагу горіхово-медовому смаку французького коньяку, вишуканій гіркоті вермутів, обпалюючій солодкісті кашаси або грапи, легкій кислинці австрійських ігристих вин або неповторному дубовому присмаку американського бурбона, ви завжди знайдете свою ідеальну пляшечку в каталозі алкомаркету.

Доступна вартість

Імпортний алкоголь в супермаркетах і бутиках рідко може здивувати доступною вартістю, яка не завдає удару по бюджету. Покупців інтернет-магазині Vintage порадують дуже демократичні ціни, адже напої продаються з мінімальною націнкою. В акломаркеті діють постійні акції зі знижками до 40% і безкоштовна доставка при замовленні від 500 гривен.

60ae4db69102f.jpeg

Допомога професійного сомельє

Коли покупець інтернет-магазину Vintage відчуває складнощі з вибором або хоче більше дізнатися про вибрану пляшку, він завжди може звернутися по допомогу до професіонала. Досвідчений сомельє детально відповість на будь-які питання за характеристиками напою і підкаже, з чим його поєднувати. Послуга діє цілорічно на безкоштовній підставі.

Доставка по усій Україні

Напої в регіони України, звісно і у Хмельницький, доставляються впродовж 3 робочих днів. До одержувачів з Харкова, Києва і Дніпра алкоголь привезе кур'єр впродовж 48 годин після оформлення замовлення. Якщо ви плануєте відправити пляшку у якості подарунка, можете додатково замовити святкове оформлення.

Замовляйте алкоголь в інтернет-магазині Vintage без збитку для бюджету і насолоджуйтеся неперевершеним смаком оригінальних напоїв.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up