Норфін - поєднання краси і практичності (Новини компаній)

Норфін - поєднання краси і практичності (Новини компаній)

Латвійська торгова марка Norfin займається випуском одягу саме такої категорії. Бренд випускає цілу лінійку вбрання, яке можна сміливо використовувати для різноманітних життєвих моментів.

У сучасному світі особливо цінується якість. Це один з головних критеріїв, яким керуються споживачі при виборі продукції. Тому, компанії, які дбають про свій авторитет, приділяють максимум уваги питанню якості. А ще – дизайну. Гармонійне поєднання краси та практичності дозволяють отримати справжній ексклюзив.

Латвійська торгова марка Norfin займається випуском одягу саме такої категорії. Бренд випускає цілу лінійку вбрання, яке можна сміливо використовувати для різноманітних життєвих моментів. Передусім - для активного відпочинку. Моделі чудово підходять для риболовлі, полювання, спортивних тренувань, мандрівок, роботи в екстремальних умовах тощо. Нагода для того, щоб обрати одяг від Норфін може бути якою завгодно. Віддаючи перевагу цьому бренду, отримаєте оригінальні речі, які приємно вразять та займуть особливе місце у гардеробі.

Особливості одягу Норфін

Компанія зуміла завоювати лідерські позиції на ринку не лише у рідній Латвії, але й у різних куточках світу. І робить усе для того, щоб втримати свій імідж та не розчарувати споживача.

Компанія Норфін заснована 1995 року. Асортимент продукції надзвичайно широкий і регулярно оновлюється. Привертають увагу такі категорії:

  • зимові костюми;
  • термобілизна;
  • літній одяг;
  • міжсезонний одяг;
  • взуття;
  • одяг для полювання, туризму.

Також випускаються численні аксесуари та оснащення, необхідні для комфортного перебування на відкритому повітрі.

Кожна позиція виділяється фірмовим дизайном та практичністю. Для виготовлення використовуються найсучасніші матеріали та інноваційні технології. У процесі задіяна дружна команда професіоналів, які вміють креативно мислити та знають що треба зробити, аби створити продукт, який буде користуватися попитом.

Дизайнери ретельно обмірковують кожну деталь, завдяки чому виходить гарний результат. Кваліфіковані майстри швейної справи з великою відповідальністю ставлять до пошиття одягу.

Вбрання чудово лягає по фігурі, дозволяє вільно рухатись, створюючи оптимальну зону комфорту. Зимові костюми витримують люті морози, у них зручно перебувати. Літній одяг не парить, надзвичайно легкий та приємний на дотик. Тканина не промокає, не протирається і не деформується під впливом негативних зовнішніх факторів. Використовується міцна та надійна фурнітура. Наявність містких кишень, капюшонів, замків, фіксаторів для шнурків, наліпок, які відбивають нічне світло гармонійно доповнюють загальний образ.

Одяг Норфін універсальний, а це вагома перевага. Розмірний ряд моделей розрахований на різні типи фігур. Обрати щось для себе можуть як чоловіки, так і жінки. Для будь-якого сезону та потреби неодмінно знайдеться ідеальний комплект.

Норфін – ознака гарного смаку

Одяг Норфін актуальний для тих, хто звик до активного життєвого ритму. Сподобається він і тим, хто віддає перевагу стильним і якісним речам. Норфін – це ознака гарного смаку, можливість підкреслити власну індивідуальність на сповна насолоджуватись життям. 

Хмельничани не відмовляйте собі у красивих і добротних речах, адже це не примха, а необхідність!

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up