Puma - як вибрати найкращу модель кросівок для ваших потреб (новини компаній)

Puma - як вибрати найкращу модель кросівок для ваших потреб (новини компаній)

Кросівки - найзручніше взуття, що підійде для різних потреб. Тренування в залі, прогулянки, подорожі чи стильне доповнення цілісного образу для буденних справ.

Великий вибір кросівок Puma є на https://modivo.ua/c/choloviky/vzuttya/virobnik_1:puma. Та щоб знайти ту саму пару, слід взяти до уваги деякі фактори. Тоді взуття служитиме не лише тривалий час, а й стане незамінним атрибутом гардероба.

Визначіться з метою використання

Перед вибором і покупкою обов’язково варто визначитися для яких потреб потрібне взуття. Адже це напряму стосується того, яку саме модель слід обрати. Підошва, матеріал, шнурівка - все це фактори, які впливатимуть на зручність у використанні.

Наприклад, для занять в тренажерному залі підійдуть кросівки зі спеціальним покриттям на підошві. Натомість для відпочинку і туризму радять користуватися взуттям зі стійкістю до забруднень й більш стійкою підошвою. До того ж вибір пари на кожен день зазвичай має ширший вибір з-поміж дизайну.

Не поспішайте під час примірки

Обирати кросівки поспіхом - не найкращий варіант. Обов’язково варто це робити зі шкарпетками, які будуть використовуватися в подальшому носінні. До того ж - слід зробити декілька кроків, які допоможуть впевнитися в зручності пари. Особливу увагу варто приділити положенню п’ятки та фіксації стопи. Це не має створювати додаткових незручностей.

Зверніть увагу на матеріал

Матеріал кросівок відповідає за те, наскільки довго вони зможуть служити власнику. Натуральна шкіра, синтетика чи багатошарові тканини - тут варто зосередитися на меті використання пари. Тож повернімося до першого пункту порад. А саме - визначення із ціллю, для якої купуються кросівки.

Не нехтуйте вагою та амортизацією

Фахівці радять купувати взуття, вага яких не перевищує 500-600 грамів. В іншому випадку це створюватиме додаткове навантаження на ногу. Що надалі стане не зручним фактором для вибору взуття як для тренувань, так і буденного використання.

Крім того, варто звернути увагу на амортизацію. Вона забезпечує комфорт. Зазвичай амортизатором служить гелевий прошарок між нижньою та верхньою частиною підошви.

Прислухайтеся до консультантів

Поради продавців-консультантів - те, що варто брати до уваги під час примірки. Адже суто фахівці можуть надати всі рекомендації щодо подальшої експлуатації пари. Отже, допоможуть не помилитися у виборі кращого варіанту взуття.

Зручним та стильним доповненням до кросівок стануть й інші атрибути гардероба. Зокрема - спортивний костюм чоловічий. Одяг доповнить загальний образ та підкреслить індивідуальність покупця згідно з усіма його побажаннями.

keyboard_arrow_up