Срібні кільця і для любителів вишуканості і для цінителів оригінальності (новини компаній)

Срібні кільця і для любителів вишуканості і для цінителів оригінальності (новини компаній)

Існує багато прикрас, кожна з яких виконує своє призначення. Деякі з ювелірних виробів актуально одягати тільки для урочистих подій. Є красиві аксесуари, які підходять до строгих ділових луків. Є оригінальні речі ідеальні для спортивного стилю. А є прикраси, які сміливо можна назвати аксесуарами комільфо в будь-які ситуації незалежно від стилістики вбрання, віку людини і її статі.

Мова йде про срібні кільця https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/kabluchky/f/vyd_metalu-sriblo/, які широко представлені на Укрзолото у колекціях всіх ювелірних мануфактур, які працюють зі сріблом. До речі, метал використовується тільки високої проби. Це 925 проба, що гарантує і якість, і довгий термін служби вашої прикраси. Ну а щодо дизайну, то без детального аналізу колекцій не обійтись і добре що є якісні фото, які дозволяють продемонструвати всю красу кожної моделі.

Дуже стильно і завжди трендові

Срібні кільця відрізняються тим, що вони завжди актуальні. Тобто навіть мінлива Пані Мода не може зіштовхнути з Фешн Олімпу прикраси у такому виконанні. Багато срібних кілець передаються у спадок, а мануфактури все частіше виготовляють навіть обручки зі срібла. І треба сказати, що вони у сучасних споживачів дуже популярні, бо і виглядають шикарно, і ні в чому не поступаються золотим.

А якщо додати що такий метал як срібло дуже податливий і здатен приймати необхідну майстрові форму, то стає зрозуміло чому моделей, які кардинально відрізняються дизайнерською концепцією одна від одної, так багато.

Для того щоб ще більш урізноманітнити модельний ряд майстри ювелірних справ використовують:

  • позолоту;
  • родій;
  • чорніння.

Позолота надає виробам більш шикарного вигляду. Чорніння робить їх схожими на антикваріат. Ну а родій – це метал, який збільшує блиск прикраси і навіть впливає на її гіпоалергенність. Отже якщо у вас схильна до подразнення шкіра, обирайте срібні кільця з родієвим покриттям.

Розмірна сітка дуже широка, а це значить що підібрати прикрасу вийде для будь-яких пальців. До речі, на руці такі вироби виглядають дуже вишукано, хоча все залежить від того, модель в якій стилістиці ви вирішили придбати. Адже саме зі срібла виходять найкрутіші кільця в стилі вінтаж чи готика. Масивні прикраси обирають як правило чоловіки або дуже модні панянки. Витончені ажурні моделі – це вибір ділових жінок і романтичних натур. Також доступні варіації з декором у вигляді:

  1. вставок з дорогоцінного каміння;
  2. елементів виконаних за допомогою техніки нанесення емалі.

На вартість виробів впливають і їх дизайн, і кількість використаного металу (вага) і якщо є вставка, то її тип в тому числі каратність каменю.

Срібні кільця

Але ювелірні фабрики пропонують різні серії, а це дозволяє підібрати екземпляр оптимальний і по ціні. Тобто якщо бюджет дозволяє – можна поповнити свій арсенал розкішною річчю з преміальної серії. Але моделі з середнього сегменту чи навіть бюджетного теж виглядають дуже стильно і круто. Впевнитися в цьому можна на Укрзолото.

keyboard_arrow_up