Як швидко і легко замовити товари з Китаю? Добірка порад (новини компаній)

Як часто вам потрібен товар, але ви не хочете переплачувати за нього? Тоді постає питання: де насправді знайти великий асортимент товарів за крутими цінами?

Прекрасним рішенням стає доставка з Китаю.

Хоча часто це може бути ненадійно і швидше нагадує тест на везіння. Проте, зараз в онлайн-каталозі можна знайти все: аксесуари, одяг, техніка, інструменти, канцтовари. До того ж усі вони будуть оригінальні з рідкісними дизайнами та дріб’язковими цінами.

А от швидку та надійну доставку в Україну з Китаю забезпечить NP Shopping. До співпраці також залучені міжнародні партнерські компанії-перевізники.

Є кілька варіантів, де шукати продукцію. Зокрема серед найвідоміших сайтів:

  • TAOBAO. Саме тут можна знайти продукцію за найвигіднішими цінами (навіть нижчими, ніж на AliExpress). Проте, серед недоліків – мова інтерфейсу. Хоча можна скористатись вбудованим у браузер перекладачем.
  • 1688. Тут вигіднішою буде оптова купівля, адже іноді можна зустріти обмеження щодо мінімального замовлення та цінової політики.
  • GearBest. Цей   магазин доволі молодий, ще й перекладений англійською мовою.

На що ще варто звертати увагу? Наявність однакового товару у різних продавців. Тому, задля економії, варто слідкувати та моніторити цей нюанс, аби зробити свій шопінг найбільш вигідним.

Принцип роботи сервісу – фулфілмент. Здійснюють доставку міжнародні перевізники, вони також надають свої склади для використання у ролі проміжних транспортних вузлів. Навіть якщо на сайтах зазначена доставка лише в межах КНР, NP Shopping все одно допоможе отримати вам товар.

Першим кроком до ваших покупок є реєстрація на сайті NP Shopping. Це допоможе клієнту отримати адресу партнерського складу. А вже в особистому кабінеті ви вказуєте адресу доставки в Україні. Після прибуття в закордонний логістичний хаб замовлення пере направиться туди.

Згодом, продукцію на закордонних складах перевіряють, перепаковують та синхронізують, якщо у користувача є ще відправки. Так замовлення вирушає в Україну. Отримати свою посилку можна або у відділенні, або в пошто маті за бажанням. Окрім того, можна замовити і кур’єрську доставку за адресою.

Увесь час замовник має можливість відстежувати своє замовлення, адже продавець видає трекінговий номер. Мінімальною для доставки з Китаю тривалістю є 14 днів. Проте, на тривалість впливає багато чинників, тому точно передбачити неможливо.

Тому, якщо вас цікавлять товари з китайських сайтів, проте був незрозумілий алгоритм замовлення – не хвилюйтесь. Усе дуже просто, варто лише скористатись сервісом NP Shopping.

keyboard_arrow_up