У Хмельницькому вагітні обирають майбутнє для своїх дітей

У Хмельницькому вагітні обирають майбутнє для своїх дітей
Зранку розпочала роботу спеціальна виборча дільниця, яка знаходиться у пологовому будинку. Серед виборців – майбутні мами, які з дня на день чекають народження малюка.

Як розповідають секретарі виборчої комісії, всього у списку виборців 66 майбутніх мам. 

Зранку віддати свій голос прийшли майже третина жінок. Когось із вагітних проводить під руку чоловік, однак, чекати залишається біля входу до дільниці.

Відео дня

Читайте також: Вибори у Хмельницькому (ОНЛАЙН, ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

- Майбутня мама Альона проголосувала швидко і про те, що це буде в пологовому, не чекала.

- По терміну мені ще трошки рано, я очікувала, що буду тут пізніше, десь 30 числа, –  каже жінка. –  Як і більшість людей, я маю надію на те, що все таки якісь позитивні зміни відбудуться. Хочеться вірити, що після виборів життя зміниться на краще.

Деякі жінки при надії прийшли голосувати гуртом. Майбутні матері в хорошому настрої і жартують.

Це відповідальний вибір, адже віддаючи свій голос, ми думаємо в цей момент за двох − за себе і майбутнього малюка, − кажуть жінки. −  Про те, що голосувати будемо у пологовому, не думали. Звісно, хочеться бути вдома.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою 11:37 Скільки коштують валюти в обмінниках та банках Хмельницького 9 травня (ІНФОГРАФІКА) 11:01 Рідним загиблих військових з Хмельницького вручили державні нагороди photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up