Вибори-2014: що відбувається (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Вибори-2014: що відбувається (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
25 травня - день виборів. Голосування триває з 8:00 і до 20:00. Як вибори проходять на Хмельниччині та загалом по Україні, читайте у цій новині.

Якщо ж ви помітили порушення виборчого процесу - незаконну агітацію, махінації на дільницях, фальсифікації результатів - телефонуйте на гарячу лінію "ВСІМ" 097-182-29-64.

25 травня

20:23
Комітет виборців України у Хмельницькій області не зафіксував грубих порушень під час голосування, втім відзначив декілька кумедних випадків у день виборів. Які саме - читайте тут.

Відео дня

19:59
Національний екзит-пол: Порошенко може стати президентом вже у першому турі

19:58
Підкуп виборців: У Дунаєвецькому районі за «правильну» галочку у бюлетені пропонували 20 гривень, у Хмельницькому – 300 гривень. Про це повідомив прес-секретар штабу Тимошенко Олексій Голеншин.

19:08

Перші фотографії хмельничан, які голосували у вишиванках, які надіслали нам на електронку [email protected]. Чекаємо на ваші фото до 26 травня!

17:30

-В місті ситуація спокійна, процес виборів йде виважено - каже начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук. - Грубих правопорушень немає. Лише трапляються випадки непорозуміння. Наприклад, людина прийшла на дільницю й хотіла проголосувати по закордонному паспорту, їй пояснили, що не можна цього робити. Є люди, які обурюються, що вони не зареєстровані за даною адресою, але ж це треба було з’ясовувати ще до виборів. Також був випадок коли людина закреслювала всіх кандидатів у бюлетені демонстративно. Їй пояснили, що голосувати необхідно у кабінці.

16:50 

Станом на 15:00 по області проголосувало 49,9 % виборців.

У Хмельницькому – 46,61 %,  Теофіполі - 55,97 %,  Деражні - 54,02 %,  Кам"янець-Подільському - 47,22 % , Дунаєвцях - 49,6% , Славуті - 47.12%, Старокостянтинові - 51, 61%

- В основному по області вибори проходять тихо, - розповідає координатор кампанії спостереження громадянської мережі “Опора” у Хмельницькій області Андрій Попик. - Є лише поодинокі випадки порушень - в Ізяславі бюлетень порвали, в Полонному чоловік колотив палицею члена виборчої комісії за те, що той йому не видав бюлетень по пенсійному посвідченню, без паспорту.

16:00 - На чотирьох виборчих дільницях у Кам'янець-Подільському були присутні чоловіки  у камуфляжі.

15:20 - На Хмельниччині кримські татари мають можливість  проголосувати 

15:00 - Керівник Хмельницького обласного осередку Комітету виборців України Юрій Ануфрієв повідомив, що на Хмельниччині не змогли проголосувати відпочиваючі із Новоград-Волонському Житомирської області та один виборець із селі Гуменці Кам’янець-Подільського району. Люди не знайшли себе у списках виборців. 

14:00 - У Хмельницькому в списках виборців була громадянка Росії, а хмельничанин хотів винести бюлетень за межі дільниці. Про це повідомляють спостерігачі громадянської мережі «Опора».  

13:00 -  Явка виборців на Хмельниччині – висока.

Про це повідомляє громадянська мережа «Опора» та заступник губернатора Хмельницької області Олександр Симчишин на своїй сторінці у «Фейсбуці».

-   Інформація на 12:00. Загалом все спокійно. Спостерігачі фіксують доволі високу явку. Міжнародні спостерігачі працють в Деражнянському, Летичівському, Білогірському, Теофіпольському, Ізяславському, Дунаєвецькому, Хмельницькому, Полонському, Старокостянтинівському районах та Нетішині (представники Франції, Канади, Нідерландів, Польщі, США, Німеччини, Чорногорії, Італії, Швеції, Великобританії, Норвегії, Латвії, Португалії, - йдеться у повідомленні Олександра Симчишина.  

11:30 - ситуація на виборчих дільницях Хмельниччини залишається спокійною.

- Наразі ми не виявили порушень. На деяких дільницях формуються невеликі черги. Опівдні дільничні виборчі комісії звітуватимуть окружній комісії про явку виборців і близько першої години ми матимемо цифри. Тоді можна буде говорити про те, якою є явка хмельничан, - каже Андрій Попик.

Голосуємо у вишиванках! Свої фото надсилайте на [email protected] до 26 травня. Автор найбільш оригінального фото отримає подарунок від газети "ВСІМ".

 

9:45 - окружні виборчі комісії працюють у звичайному режимі.
- Ми обдзвонили всі окружні виборчі комісіє Хмельницької області і у всіх все гаразд. Всі вони відкрилися. Були деякі, які це зробили з невеликим запізненнями, через те, що у затягнули ранкове засідання, оскільки були недосвідченими їхні голови. Але, в цілому, все спокійно, ніяких порушень не було. Наші представники і мобільні групи знаходяться на багатьох дільницях і ми слідкуємо за ситуацією, - каже координатор кампанії спостереження громадської мережі «Опора» у Хмельницькій області Андрій Попик.
 

9:00 - у Хмельницькій області розпочали роботу усі 1553 дільничних виборчих комісій. Зривів і проблем поки немає.

Про це повідомляє заступник губернатора Хмельницької області Олександр Симчишин на своїй сторінці у «Фейсбуці».
- В Білогірському, Дунаєвецькому, Старокостянтинівському, Полонському, Летичівському районах перебувають міжнародні спостерігачі (Канада, Польща, Португалія, Великобританія, Латвія). В Хмельницькому районі працює знімальна група одного з центральних телеканалів, - йдеться у повідомленні.

 

8:50: Довідка "ВСІМ": Хмельниччина поділена на 7 округів. Центрами є Хмельницький, Теофіполь, Деражня, Кам"янець-Подільський, Дунаївці, Славута, Старокостянтинів.

 

8:00 - перші виборці вже прийшли на дільниці. Голосувати спішать, аби не запізнитися на роботу. або ж - зробив важливу справу зранку - весь день вільний. За даними ЦВК, очікується, що у Хмельницькому мають взяти участь у виборах 203 933 людини.

 

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Этож какие долбоёбы голосовали за ляшко ... хохлы наверное. Пидары как Ляшко в жопу долбятся.
  • Anonymous

    Це відповідь балаболам які заявляли про проплачені рейтинги.
  • Anonymous

    Дурепа в тебе між ногами.
  • Anonymous

    ДУРА ! Ти краще пакуй валізи і чухай до ПУТЛЕРА.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up