Олександр Симчишин офіційно став мером Хмельницького

Олександр Симчишин офіційно став мером Хмельницького
Міська територіальна виборча комісія оголосила остаточні результати мерських виборів у Хмельницькому.

Опрацювали 100% протоколів сьогодні, 17 листопада. Результати  були оприлюднені на засіданні ТВК о 18:00. Так, за свободівця  Олександра Симчишина проголосувало 41 943 хмельничанина. Натомість суперник Симчишина -   Костянтин Чернилевський - заручився підтримкою  27 008  людей.  

Участь у виборах взяло 69911 хмельничан, за інформацією ТВК.  Крім того, визнано недійсними ще близько тисячі бюлетенів. Але вони, як бачимо, на результат би не вплинули.

Відео дня

Нагадаємо, 15 листопада у Хмельницькому відбувся другий ту виборів на посаду міського голови.

Коментарі (25)
  • Анонім

    жахливі просто жахливі в нас коментатори. чому  в вас стільки злоби? чому ви такі заздрісники? людина ще навіть на посаду не зайшла, а вже язва і понос. в таких як ви. дайте попрацювати, допоможіть, маєте великий досвід і знаєте як працювати дайте йому пропозиції. перестаньте бути ідіотами і пердунами в калюжу. це наше місто, нам всім в ньому жити.

    Анонім reply Анонім

    не треба в людей гранатами кидати, так проблеми не вирішуються! всі ж прекрасно розуміють, що керувати буде партія а не симчишин! у нормальних людей є інстинкт самозбереження. а в свободівців з очей іскри летять, нервові всі, фанатики засліплені! Хто зна що від них чекати?????
  • Анонім

    думать не лелать звездеть не мешки ворочать.
  • Лилия Ольхова

    Я рада що мером став Олександр Симчишин. Думаю він багато зробить для Хмельницького

    Анонім reply Лилия Ольхова

    ага, привласнять всі досягнення попередників, а недоліки своєї "роботи" повісять на них, як і всі, бо з своїм "величезним (смішно) досвідом" більше нічого не встигнуть до наступних виборів
  • Анонім

    а хтось знає з якою він іде командою? цікаво як "нові обличчя" встигнуть показати результат за 2 роки???? треба ж буде постійно шукати компроміси, а в свбоди з цим завжди були великі проблеми ))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up