У влади просять про таблички із назвами вулиць та номерами будинків на світлофорах

У влади просять про таблички із назвами вулиць та номерами будинків на світлофорах
  • Автор розмістив петицію сьогодні, 22 жовтня.
  • Він вбачає практичність у такому облаштуванні світлофорів.

На сайті Хмельницької міської ради сьогодні, 22 жовтня, з'явилася електронна петиція він Синчака Віктора Петровича. Він звертається до влади із пропозицією встановити позначення вулиць та номерів будинків на світлофорах міста.

Чоловік наголошує, що це стало б корисним як для самих містян, так і для гостей, які приїжджають до Хмельницького. Автор наводить приклад німецького міста Берлін, де він мав змогу спостерігати за таким позначенням вулиць та вказаними номерами будинків, які знаходяться у тому чи іншому кварталі.

Також йдеться про те, що у місті є багато світлофорів, які розташовані на розі вулиць. Було б зручно, якби такі позначення з'явилися і в Хмельницькому, зазначає Віктор.

Відео дня

Наразі за петицію проголосували 6 осіб із 500 необхідних. До кінця збору голосів залишилося 90 днів.

Коментарі (3)
  • IGOR

    "Автор наводить приклад німецького міста Берлін"

    Ну так сравнили! Берлин это столица Германии и туристический город с интересной историей и локациями... Там много туристов со всего Мира и там конечно такие таблички уместны! В Киеве, Одессе - тоже такие таблички уместны (в Одессе очень красиво сделали, явно красивее, чем на Берлинском фото). Там это имеет смысл.

    А у нас ради 50 человек в год ставить такие таблички... У нас в Хмельницком очень любят понты, которые ни чем не подкреплены...
  • IGOR

    "Гола, боса і у вінку")))

    Нам в городе есть на что тратить деньги! Раз на то пошло, то за эти деньги лучше где-то установить 1-2 светофора...

    Вот когда будет полное изобилие всего и не будет куда тратить деньги - можно ставить такие таблички))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up