Оренда авто в Івано-Франківську: купуйте час та комфорт (Новини компаній)

Оренда авто в Івано-Франківську: купуйте час та комфорт (Новини компаній)

Розповідаємо де, як та за скільки можна орендувати авто.

Автомобіль вже давно став не предметом розкоші, а засобом для пересування. Поїздки по роботі, особистих справах чи подорожі для багатьох важко уявити без транспорту. Але в кожного може трапитися ситуація, коли використати власне авто можливості немає. 

До прикладу, коли ви потягом чи іншим видом транспорту прибули в інше місто. Або ж ваш вийшов з ладу й потребує тривалого ремонту. Чи не найкращий вихід в таких ситуаціях - оренда авто. Такий вид послуг досить активно розвивається в Україні.

Розглянемо ситуацію, якщо ви у справах прибули до Івано-Франківська. Або ж вирішили відпочити в цьому регіоні. До прикладу - надпопулярному Буковелі. Але їхати на власному авто немає можливості. Але тиснутися в громадському транспорті - не завжди зручно і витрата часу. І все це може завадити вам вчасно вирішити справи або ж просто зіпсує подорож та відпочинок.

Купити комфорт та час можна.  Це - оренда авто в Івано-Франківську. Ціни за такі послуги адекватні й важко їх назвати розкішшю. Взамін зі кількасот чи тисяч гривень, в залежності від обраного авто та тривалості оренди, ви отримуєте можливість їхати куди вам потрібно і коли вам потрібно. Й не залежати від графіків руху.

Умови досить прості та прозорі. У компанії RENTAL доступні автомобілі класу економ, середнього і бізнес-класу, а також вантажні автомобілі. Орендувати їх можна як подобово, такі на тривалий термін. Усі вони не старші 3 років і застраховані кращими страховими компаніями КАСКО і ОСАГО.

Обрати є з чого. Оренда авто в Івано-Франківську пропонує транспорт від 580 гривень. Ціни залежать від класу тра терміну оренди. Доставити транспорт вам можуть в потрібну саме вам точку й час. Так само залишити авто можна в будь-якому місті, де представлена компанія RENTAL. Тобто майже у всіх обласних центрах.

Замовити та обрати авто можна в будь-який час доби. RENTAL працює 24/7. Так само для вас буде доступна служба підтримки. Там вам допоможуть вирішити чимало питань. 

Все, що вам потрібно для оренди, мати 21 рік й водійське посвідчення з досвідом за кермом не менше 2 років. А якщо якийсь із критеріїв інший, оренда все ж можлива. Але застава за прокатне авто буде збільшена. Так само вирішуються інші питання. Тому звертайтеся до фахівців RENTAL за телефоном +38 067 517 6919. Більше контактної інформації - тут.

keyboard_arrow_up