Цікаві авто українських футболістів (новини компаній)

За часів радянського футболу навіть найуспішніші гравці з найвідоміших клубів отримували за свою важку працю маленькі гонорари. Звичайно, отримані кошти давали змогу якось звести кінці з кінцями, але мови про розкішне життя, звісно, не йшлося. Останні десятиріччя справи в українських гравців йдуть набагато краще, адже нарешті в нашому футболі запрацювали міжнародні стандарти. 

Сьогодні ціна трансферів деяких спортсменів складає мільйони доларів. Не залишаються ображеними і самі гравці – їхні гонорари вже давно не можна назвати маленькими. Куди українські футболісти витрачають зароблені гроші? Багато хто придбав ексклюзивні авто, які здатні прикрасити обкладинку найвідоміших глянців.

Андрій Шевченко

Хоча у нашій статті в першу чергу йдеться про авто, ми вирішили розпочати рейтинг не з найоригінальнішого автомобіля, а з найвідомішого футболіста. Отже, автопарк Андрія Шевченка прикрашає Porsche Panamera Turbo.

6439834352e65.jpg

Це авто, як і сам Андрій, справжня легенда, в якій немає недоліків. Автомобіль надзвичайно потужний, комфортний та дуже красивий. Його родзинкою відомий футболіст, а згодом, і тренер, зробив ексклюзивний номер «0700». Цікаво, що обрав він його не просто так, а прив’язав до номера, під яким легендарний спортсмен виходив на поле протягом багатьох років.

Сергій Ребров

Представляти цю зірку вітчизняного футболу, звісно, не потрібно, адже його ім’я відоме не лише вболівальникам, а й пересічним громадянам. Його авто виявилось не менш яскравим, ніж і сам футболіст. Для себе він обрав Aston Martin DB9 з потужним 6-літровим двигуном. Для того, щоб розігнатись до 100 км/год, йому потрібно всього лише 4,5 секунди. Про комфортабельність та надійність авто можна навіть не згадувати – вони чудові.

 

Артем Мілевський

Якби ми складали перелік українських футболістів, які запам’яталися широкому загалу не тільки майстерною грою, а й оригінальною поведінкою, до нього обов’язково увійшов би Артем Мілевський. Але сьогодні ми говоримо про авто, тому до нашого рейтингу цей футболіст потрапив, завдяки любові до ексклюзивних автомобілів. В його автопарку було декілька Maserati, але вишенькою на торті стала яскраво-червона Ferrari California з відкидним верхом, яку Артем розбив в Туреччині майже вщент.

64398487eb5ad.png

Потім футболіст зазначив, що саме це авто було найдорожчою річчю, на яку він витратив гроші за часів молодості.

Андрій Гусін

Серед відомих українських футболістів є безліч любителів швидкісної їзди. Чому спортсменам не вистачає адреналіну, який вони отримують під час гри – не відомо, але факт залишається фактом. Одним з найвідоміших гравців київського «Динамо», який не уявляв собі життя не тільки без футболу, а й без швидкісної їзди, був Андрій Гусін. Колись цей спортсмен обрав для себе Mercedes SLR McLaren потужністю 625 кінських сил, карбоновим кузовом та легкосплавними колісними дисками.

643984bba7e86.png

До речі, щоб краще усвідомити потужність цього суперкару, можна сокристатися та порахувати калькулятором для конвертації потужності у кіловати.

На жаль, для яскравого динамівця любов до швидкісної їзди стала фатальною. У 2014 році він розбився на кільцевому треку автодрому «Чайка». Під час трагедії Андрій керував мотоциклом.

Дарійо Срна

Любов’ю до ексклюзивних авто відомі гравці не тільки суто українського походження. Як відомо, до складу донецького «Шахтаря» свого часу входила безліч спортсменів з інших країн. Майже всі вони віддавали перевагу преміальним автомобілям, але найцікавішим вибором можна назвати Aston Martin Rapide, який придбав хорватський футболіст Дарійо Срна.

64398500d7a90.png

Спортивне купе з 6-літровим двигуном має безліч переваг. Але цінителям ексклюзивності воно запам’яталося, як легендарне авто Джеймса Бонда.

Звичайно, перелічити всі цікаві авто українських футболістів неможливо. Тим більше, що спортсмени постійно оновлюють свої автопарки, не обмежуючись одним або двома автомобілями. Можна сказати тільки те, що смак в наших хлопців досить непоганий, адже кожна з перелічених машин – це справжня легенда.

Звертаємо вашу увагу на те, що фото автомобілів розміщені для того, щоб дати уявлення про кожну модель. Тобто це не обов'язково саме ті авто, на яких пересуваються наші зірки футболу.

keyboard_arrow_up