22-річному Валентину Рижкову, який втратив усю сім’ю в страшній ДТП, збирають гроші на лікування

22-річному Валентину Рижкову, який втратив усю сім’ю в страшній ДТП, збирають гроші на лікування
Брати Рижкові. Валентин ліворуч, Андрій - праворуч
  • Валентин вижив і йому потрібна допомога.
  • У страшній ДТП студент втратив усю сім’ю. За своє життя продовжує боротися.
  • Лікарі говорять, що є незначні покращення, але на лікування щодня потрібні тисячі гривень.

Валентин Рижков досі знаходиться у реанімації. Стан залишається стабільно важким. У моторошній ДТП в Шепетівському районі залишився живий тільки він. Хлопець - кругла сирота. Мати і батько загинули в аварії 2 вересня, брат помер у лікарні 5.  

Валик надалі продовжує боротися за своє життя, але кожного дня потрібні ліки.

Нагадаємо, що аварія сталася 2 вересня, поблизу села Коськів. Два автомобілі зіткнулися “лоб в лоб”. Авто, в якому їхали сім’я Рижкових, вилетіла в кювет та вмить запалала.

Відео дня

Уже десятий день Валик знаходиться в реанімації. Щодня на медикаменти йде 3000- 4000 гривень. За словами головного лікаря Шепетівської районної лікарні Валентини Савчук, ці кошти йдуть на антибіотики, серцево-судині та знеболюючі. Чи зможуть поставити хлопця  на ноги, лікарі не знають. Поки що прогнозів ніяких не дають.

- Він вже дихає сам, але коли втомлюється, то йому вводять трахеостомічну трубку. Вчора реакція була, коли до нього говорила. Питала, чи чує він мене. Він так легенько потискував мою руку, коли чув. Покращення є, він хоч трішки реагує. Сьогодні запросили щелепно-лицьового хірурга, щоб він подивився його. Покращення є, але стан - стабільно важкий.Температура одного дня піднімається до 38,7, іншого дня - 37,4. Сьогодні у нього погано ніч пройшла, він постійно був збуджений, - розповіла медсестра хірургічного відділення Шепетівської районної лікарні Віта Вонсович.

Родичі хлопця будуть вдячні за будь-яку підтримку. Друг сім’ї Олександр Попов відкрив рахунок, щоб зібрати гроші для хлопця.

Інформація для тих, хто бажає допомогти Валентину:

Номер банківської карти: 5168 7572 9276 5825 Олександр Романович Попов (друг сім'ї).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up