78-річна хмельничанка впала у тролейбусі та зламала ногу

78-річна хмельничанка впала у тролейбусі та зламала ногу
Ілюстративне фото
  • За повідомленням поліції, водій різко загальмував.

  • Через це жінка впала та зламала шийку стегна.

На проспекті Миру в тролейбусі травмувалася пенсіонерка. 78-річна жінка їхала маршрутом №11 вчора, 5 вересня, близько 11:00. Водій різко загальмував, через що пенсіонерка впала. У неї діагностували перелом шийки стегна. Її доставили до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні. Стан жінки середньої важкості. Про це сьогодні, 6 вересня, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області. 

За фактом травмування жінки відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»).

Нагадаємо, що того ж дня, 5 вересня, на вулиці Степана Бандери легковик збив чоловіка. Останній переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Постраждалого доставили до лікарні з переломом кісток черепа.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • kozirniy

    афігєть. Чим більше українців тримають в стойлі в яості бидла тим більше вони раді. Літають тролейбуси й маршрутки (це не заважає маршруткам по 10(!) хвилин стояти на Плазі) то нормально. А коли люди хочуть якісного сервісу.. не вантажних бусів, не водіїв, які літають вулицями шоби більше бабла скосити то хай ті люди їздять на таксі? Це мені нагадало ситуацію з новими тролейбусами. Було місто всю незалежність фактично без нових закупівель- всіх все влаштовувало. Ржаві тролейбуси, колеса на ходу відлітають (до-речі не знаю чи була тоді про це публікація) все норм.

    kozirniy reply kozirniy

    (продовжу) а як тільки купили нові- все погано
  • вася пупкин

    На таксі нехай їздить, і чому проблема?
  • Ирина Федорук Шкреба

    Моя сім'я уже два рази була в такій сииуації. Колись мама зламала ребро, коли різко загальмував водій тролейбуса вдарилась об поручень при виході. А декілька років дочка отримала легкий забій, але дуже сильно перелякалась, що навіть дихати було важко. У таких випадках винен водій, навіть якщо таким чином уникав аварії. От якби аварія сталася, то інша справа(((.  В такому випадку і водіїв шкода, він хотів уникнути зіткнення. Але є такі, що дійсно керують жахливо, попадались такі на 51 маршруті, на зауваження кондуктор почав стрибати як петух і кликати на розбірки чоловіка з маленькими дітьми.

    Олександр Симчишин reply Ирина Федорук Шкреба

    Уникнув аварії, то поганий, а якщо не уникнув, то молодець. Логіка вищого рівня. Рекомендую вам ходити пішки або на таксі (хоча цей варіант також вам може не підійти) чи придбати власний автомобіль

    Ирина Федорук Шкреба reply Олександр Симчишин

    Ку-ку. Ви умієте читати? Я ясно написала, що у такому випадку водіїв також шкода ( Що він уник зіткнення, а його ще винним виставляють). У випадку з моєю дочкою, я ніяких заяв не писала. Мені сказали, що якщо зіткнення не було, то уся вина на водія, а я рахую що це неправильно.
  • Лілія

    Не факт, що водій винний. Може різко загальмував щоб уникнути аварії...

    Амелі reply Лілія

    водій громадського транспорту винний завжди, бо везе людей - і цим все сказано
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up