8 березня на Хмельниччині сталося три ДТП з постраждалими

8 березня на Хмельниччині сталося три ДТП з постраждалими
  • В першій аварії жінка влетіла у дорожній знак в Малиничах.
  • Інша сталась на трасі «Житомир – Чернівці»: зіткнулись два авто поблизу села Абрикосівка.
  • В третій автопригоді в Лісових Гринівцях хмельничанин в’їхав в паркан та перекинувся.

Ввечері, 8 березня, на території області сталося три ДТП з постраждалими. Дві з них трапились у Хмельницькому районі: травмувалось двоє людей. Ще одна аварія сталась на Кам’янеччині: ушкодження отримали троє осіб. Слідчі у всіх випадках встановлюють обставини подій.

Перша аварія сталась 8 березня близько 19 години на автодорозі сполученням «Стрий – Тернопіль – Ізварине» неподалік села Малиничі. За інформацією правоохоронців, 32-річна жителька Грузевиці, керуючи автомобілем «Skoda», зіткнулась з дорожнім знаком і з’їхала в кювет. В результаті аварії її 17-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Про це повідомила пресслужба районного управління поліції на сторінці у Facebook.

Відео дня

Друга ДТП трапилась близько сьомої години вечора, на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» поблизу села Абрикосівка Гуменецької тергромади. 61-річний житель Кам’янця-Подільського, керуючи автомобілем «Hyundai Matrix» здійснював розворот ліворуч та допустив зіткнення з автомобілем «Opel Meriva» під керуванням 33-річного кам’янчанина. Внаслідок аварії водій «Opel» та двоє його пасажирів отримали тілесні ушкодження. Медики забрали їх до Кам’янець-Подільської міської лікарні, –  розповіли в поліції.

Того ж дня сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода. Близько 20:30 години в селі Лісові Гринівці автомобіль «Skoda» в’їхав у паркан, після чого автівка перекинулася. За кермом авто був 30-річний житель Хмельницького. Внаслідок автопригоди він травмувався. Водія госпіталізували в реанімаційне відділення Хмельницької міської лікарні.

За трьома фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження). Наразі встановлюють всі обставини подій.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up