На Хмельниччині п’яний водій влетів в мотоблок: є постраждалий

На Хмельниччині п’яний водій влетів в мотоблок: є постраждалий
Фото: Хмельницьке районне управління поліції.
  • Аварія сталась на польовій дорозі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 березня поблизу села Морозівка Миролюбненської тергромади. Там, близько 16:40 години на польовій дорозі нетверезий водій спричинив аварію. Постраждав керманич мотоблоку.

Як стало відомо, 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ» в’їхав у мотоблок під керуванням 64-річного жителя Миролюбне. Водій «ВАЗ» в момент наїзду був в стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок автопригоди чоловік на мотоблоці отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до хірургічного відділення Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні, – розповіли в поліції.

За даним фактом слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження. Водія «ВАЗ» обвинувачують за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Нагадаємо, сьогодні, 7 березня у Полонному сталась смертельна аварія за участю велосипедиста. «ВАЗ 2109», за його кермом якого був 20-річний місцевий  скоїв наїзд на велосипедиста. У результаті аварії, 63-річний чоловік отримав травми та помер на місці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up