Дитина на самокаті потрапила під колеса автівки на Шепетівщині

Дитина на самокаті потрапила під колеса автівки на Шепетівщині
Фото: Поліція Хмельницької області
  • 12-річного хлопчика госпіталізували.

У Нетішині в аварії травмувався 12-річний хлопчик. Підлітка збив «Ford» під кермуванням 29-річної водійки.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 1 березня, близько восьмої години ранку в місті енергетиків по вулиці Варшавській.

29-річна місцева жителька, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Ford», здійснила наїзд на 12-річного хлопчика, який переїжджав проїзну частину дороги на самокаті”, - розповіли в поліції. 

Відео дня

Підліток постраждав: він отримав численні травми. Хлопця госпіталізували до хірургічного відділення місцевої лікарні. Зараз його стан медики оцінюють як задовільний.

За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження. Водійку обвинувачують за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, 27 лютого, близько 19 години в Старокостянтинові сталася смертельна аварія за участі підлітків. 16-річний хлопець за кермом мотоцикла не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом. В результаті аварії, водій та його 16-річна пасажирка загинули на місці. Детальніше читайте в окремому матеріалі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Остап

    От щоб батьки сплатили штраф, за ремонт автівки та моральну шкоду водієві, подумали б тоді про своїх короїдів. Ато тільки привикли водіїв робити винними.
  • Игорь Степанов

    А дітей зараз в школах  вчать законам фізікі??? Чи хоча б, як перетинати дорогу?

keyboard_arrow_up