Алкоголю у 25 разів більше за норму: патрульні зупинили п’яного на “ЗАЗ”

Алкоголю у 25 разів більше за норму: патрульні зупинили п’яного на “ЗАЗ”
Фото УПП у Хмельницькій області
  • Про неадекватного водія на “ЗАЗ” в поліцію повідомили очевидці.

В Хмельницькій області патрульні зупинили чергового нетверезого за кермом. Учора на лінію 102 надійшло люди повідомили, що автомобілем “ЗАЗ” керує чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння та поводиться на дорозі не адекватно. Подробиці розповіли в поліції. 

Патрульні, які прибули на місце, виявили водія напідпитку. Вони запропонували керманичу пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці події за допомогою приладу Драгер. Той показав результат, що більш ніж у 25 разів перевищує допустиму норму.

Відео дня

На кермувальника інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

— Вкотре наголошуємо! Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху! — закликають у поліції. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач57

    Міцні легені має,коли так драгер надуває,автомобіль віддати на  ЗСУ.
  • Vitalii Bielokon

    Так там віз а не заз

    ЧитачЧитачів reply Vitalii Bielokon

    Автор статті - Кошарська і цим все сказано...
  • Сергей Белицкий

    😂У 25 разів ??? Ну це вже дуже перегнули , навіть в 10 разів це вже смертельна доза. А в 25 разів це він повиннен був ящик горілки випити 😎

keyboard_arrow_up