Автобусам №3 та №5 продовжили маршрут. Як вони курсуватимуть

Автобусам №3 та №5 продовжили маршрут. Як вони курсуватимуть
Фото зі сторінки Миколи Ваврищука

Дізнавайтеся куди ходитимуть та на яких зупинках ставатимуть автобуси. 

У Хмельницькому внесли зміни до маршрутів громадського транспорту. Вони стосуються автобусів, які слідують за маршрутами №3 "Озерна-Обласна лікарня" та №5 "Лезневе-Філармонія". Про це йдеться у рішенні міськвиконкому. 

Відтепер автобус під номером 3, який раніше ходив до Трипільської, слідуватиме до обласної лікарні через вулиці Петлюри, Мазепи та Хороброго. 

Маршрут виглядатиме так: 

Відео дня

Автобус під номером 5 "Лезневе-Філармонія" продовжили від Центру до розв'язки на Кам'янецькому переїзді.

Його маршрут відтепер буде такий:

На сайтах Dozor та Rozklad маршрути для автобусів №3 та №5 ще не оновили. Та самі автобуси вже їздять по новому. 

Нагадаємо, до першого вересня на вулиці Хмельницького виїде 17 нових автобусів. Шість з них марки “Isuzu”, одинадцять – великогабаритних “Solaris”. Вони обслуговуватимуть нові маршрути № 3, 4 та 5 і підсилять вже наявні. До слова, два автобуси вже курсують на 5 маршруті. 

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Leonid Shemenyuk

    Пора перейти до тролейбусів і продовжити  14 маршрут в Раково.
  • Тетяна Лук'янова

    Якщо 3 була до Трипільської,  а тепер до обллікарні,  то це тільки скоротили,  а не продовжили.  І якщо 3, 5 і навіть 8 автобус (до Олещина) вже бачила на рейсі,  то 4 ще жодного  разу.
  • Анна Мищенко

    Я читаю про нові маршрути автобусів. Це добре. А ось нема ні одног маршруту до кладовища в Раково.. Було повідомлення про маршрутку 2 . Але не має . не приїзжає маршрутка  2 до кладовища. Людям похилого віку дуже погано : туди я їду на таксі, а назад дорого оплачувати такси. Мучаюсь як добиратися і всі люди мучаються у кого не має машини. Багато приїзжають на своїх машинах, але вони не зупиняються, щоб підвезти до зупинки тролейбуса,
  • Читач81

    Жодної вулиці зараз не знаю!

keyboard_arrow_up