На вулиці Хмельницького виїде 17 нових автобусів

На вулиці Хмельницького виїде 17 нових автобусів
Тут і далі - скриншоти з відео телекомпанії "Місто"
  • Комфортні автобуси придбав «Електротранс».

  • Вони почнуть курсувати до 1 вересня.

  • Наразі визначаються з маршрутами.

До першого вересня на вулиці Хмельницького виїде 17 нових автобусів.

Шість – марки “Isuzu”, одинадцять – великогабаритних “Solaris”. Вони обслуговуватимуть нові маршрути № 3, 4 та 5 і підсилять вже наявні.

Відео дня

Два автобуси вже курсують на 5 маршруті. Проїзд в одному них протестувала журналістка vsim.ua. Запрацював новий автобусний маршрут з 7 липня: він прокладений через вулицю Прибузьку, де раніше громадський транспорт взагалі не їздив.

Як запевнив міський голова Олександр Симчишин, решта автобусів вийдуть на маршрути до 1 вересня. 

“Ми будемо переглядати пасажиропотік, щоб на вересень наші пасажири – учні, студенти, працівники нашого міста – могли вчасно доїжджати гарними, комфортним транспортними засобами,” – говорить директор «Електротрансу» Сергій Бобух.

Один автобус на 29 сидячих місць планують використовувати на міжміських маршрутах. Два великогабаритних автобуси, які подарувала Литва, вирішили віддати військовим. Один з них вже працює на армію, інший відправлять туди протягом місяця. 

“Новий транспорт – європейського зразка, він підходить для людей з інвалідністю, тут є клімат-контроль. В “Isuzu” для інвалідних візків пристосовані задні двері, у великогабаритних “Solaris” – середні. Вартість одного автобуса становить 2 – 2,2 мільйона гривень в залежності від комплектації,” – коментує Сергій Бобух.

Друзі, на які маршрути в місті потрібні додаткові автобуси? Залишайте свої відповіді в коментарях.

Деталі дізнавайтесь з відео:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Іра Храпак

    Доброго ранку додайте маршрут будь ласка в район обласної лікарні до центру бо з обл.лікарні взагалі немає чим доїхати тільки по кругу через інститутську на 29 поїздка займає майже 40 хв.
  • Oleksandr

    Треба було забрати ліцензію в 29го чи 49го і пустити їх туди, щоб був приклад цивілізованого маршруту, щоб вони заробляли гроші, а не їздили порожні і щоб інші власники вигідних маршрутів задумалися, що потрібно свій вантажний металолом замінити на щось путнє
  • bb aa

    Побільше би Solaris і поменше би Мішина

    bb aa reply bb aa

    Чи спонсор того всього дійства Мішин?😅
  • Олександр Просвітлюк

    №1 Військовий госпіталь-Лезнево

    через: Кам'янецька,Торговий центр,Оазис,Степан Бандери,Озерна,Панас Мирного,Січових Стріліців,Старокостянтинівське шосе,Автовокзал 1,Вінницьке шосе

    №8 Волочиська-Автовокзал 1

    через:ст.Гречани,Західний Окружний,Катіон,Тернопільська,Інстістустька,Кам'янецька,Героїв Майдан,Свободи,пр.Миру,Старокостянтівське шосе.

    №9 Керамзитний завод-Озерна

    через:Катіон,Тернопільська,Кам'янецька,Героїв Майдан,Свободи,Подільська,Оазис,Степан Бандери,пр.Миру,Панас Мирного.

                                             Слава Україна! Все буде Україна!

    №11 Ружчина-Лезнево

    через:Кам'янецька,Петлюри,ринок Дубово,Обласний лікарня,Чорновола,ж\д вокзал,Старкостянтинівське шосе,Автовокзал 1,Вінницьке шосе.

    №12 Трипільська-Гречани

    через:Петлюри,Козацька,Толстого,Чорновола,ж/д вокзал,Шевченко,Подільська,Проскурівська підпілля,Шухевича.

    №13 Книжківці-Волочиська

    через:Раково,Чорновола,Заводська,ж/д вокзал,Старокостянтинівське шосе,Прибузька,Торговий Центр,Проскурівська підпілля,Шухевич,Західний Окружний,ст.Гречани

keyboard_arrow_up