Автотроща в Кам’янець-Подільському районі: водій загинув на місці

Автотроща в Кам’янець-Подільському районі: водій загинув на місці
  • Смертельна аварія сталася біля села Шатава, на Кам’янеччині.
  • Загиблого водія з автівки деблокували рятувальники.

Смертельна автотроща сталася вчора, 27 лютого, біля села Шатава в Кам’янець-Подільському районі. О 16:23 повідомлення про це отримали рятувальники.

Зіткнулися два автомобілі –  “Ford Mondeo” та “Chevrolet Aveo”. Внаслідок цього травми отримав 30-річний водій “Ford” та троє його пасажирів, яким 28, 13 та 8 років. Інший водій, 1968 року народження, загинув на місці події. Про це розповідають в ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

Рятувальники деблокували загиблого за допомогою спецінструментів. Вони від’єднали клеми акумуляторів пошкоджених авто та перекрили вентиль газового балона “Chevrolet”.

Відео дня

Як повідомили в поліції, водія "Ford" затримали. За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Автомобілі поміщено на штрафмайданчик. Триває слідство.

Возможно, это изображение автомобиль, дорога и текст

Читайте також: В останню дорогу провели дев'ятьох захисників з Хмельниччини: наймолодшому було 24

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up