Бандери і Кам'янецьку почали ремонтувати. Чи будуть перекривати вулиці?

Бандери і Кам'янецьку почали ремонтувати. Чи будуть перекривати вулиці?
Фото зі спільноти Хмельницький Development
  • За більш ніж 5 мільйонів у Хмельницькому планують відремонтувати ділянки вулиць Бандери та Кам'янецької.
  • Аби не заважати руху транспорту на центральних вулицях класти асфальт хочуть ввечері та вночі. 
  • Чи будуть перекривати дорогу на період ремонту, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

Днями почали ремонтувати одні з центральних вулиць Хмельницького. Суцільним методом збираються покласти асфальт на Бандери і Кам'янецькій. Ремонт Бандери та Кам'янецької виконує ШБУ-56. В управлінні ЖКГ кажуть, підготовчі роботи розпочали близько двох тижніх тому. Тоді вирівняли борти, а також зробили пониження тротуарів на пішохідних переходах для маломобільних груп населення. Зараз вже взялися за проїздну частину. 

Загалом на поточний ремонт цих двох вулиць з міського бюджету виділили 5,2 мільйони гривень. Зробити мають вулицю Бандери від зупинки біля "Електроніки" до мосту, а також вулицю Кам'янецьку від Прибузької до Подільської. Минулої ночі працівники підрядної фірми зняли фрезою верхній шар асфальту. Далі - заливання нового покриття. Для цього ремонтникам доведеться відключати тролейбусні лінії.

Відео дня

Поки в управлінні ЖКГ не знають, чи потрібно буде перекривати рух транспорту. Ми зателефонували у ШБУ-56, аби дізнатись, коли ремонтуватимуть вулиці. Там нам повідомили, що нове покриття кластимуть у вечірній та нічний час. До того ж, планують це робити у п'ятницю, суботу та неділю, коли на дорогах менше автомобілів. Журналісти vsim.ua будуть слідкувати і оновлювати інформацію щодо можливого перекриття центральних вулиць. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up