Біля "Агори" п’яний водій зніс шлагбаум і втік (ВІДЕО)

Біля "Агори" п’яний водій зніс шлагбаум і втік (ВІДЕО)
Скрін з відео Нацполіції
  • Чоловік на автівці “Volkswagen Touareg” врізався в перешкоду, збив її та втік з місця аварії.

  • Патрульні кажуть, він був напідпитку та вже не вперше потрапляв в такому стані в ДТП. 

Ще звечора, 6 березня, в хмельницьких соцмережах опублікували відео, як легковик збиває шлагбаум на парковці поблизу торгового центру «Агора». В коментарях користувачі додали, що водій на той момент був п’яний, а в салоні знаходилась 3-річна дитина. Відео аварії запостили в спільноті DTP_khm:

Інформацію про дорожньо-транспортну пригоду підтвердили й патрульні. Кажуть, на вулиці Старокостянтинівське шосе водій на “Volkswagen Touareg”, не врахував дорожню обстановку та не дотримався безпечного бокового інтервалу. Відтак, він збив шлагбаум і втік з місця аварії. Крім того, він таки був п’яний за кермом. А от дитини до приїзду копів в машині не було. 

Відео дня

— За словами очевидців наче була (дитина — ред.). Коли патрульні прибули на місце події — дитини не було, — повідомила vsim.ua речниця управління патрульної поліції Хмельницького Вікторія Тимощук. 

 

Винуватця ДТП знайшли. Під час спілкування із водієм патрульні запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Та чоловік відмовився проходити огляд. Пізніше з’ясувалось, що водій уже вчиняв подібне правопорушення впродовж року.

Тож на горе-кермувальника інспектори склали адміністративні матеріали одразу за 4-ма стттями:

— Вкотре наголошуємо! Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху! — закликають у поліції. 

Зауважимо, що із 27 лютого по 5 березня патрульні зловили 8 водіїв з ознаками сп’яніння:

На усіх порушників патрульні склали протоколи за статтею 130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду) КУпАП.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up