Біля бібліотеки ХНУ мікроавтобус розніс стіну магазину (ФОТО)

Біля бібліотеки ХНУ мікроавтобус розніс стіну магазину (ФОТО)
  • Водій не впорався з керуванням.

  • Його занесло в сторону зупинку громадського транспорту.

Поряд із бібліотекою Хмельницького національного університету автомобіль в’їхав у магазин. Він розташований біля зупинки громадського транспорту. Аварія сталася сьогодні, 6 травня, близько 13:30. Внаслідок ДТП зруйнована частина цегляної стіни магазину, а вікно прогнулося всередину. Також сильно пошкоджена передня частина вантажного мікроавтобуса «Mercedes-Benz». На місці події працюють патрульні.

Як  повідомила журналістам vsim.ua інспектор зі зв’язків з громадськістю патрульної поліції Людмила Чернилевська, 33-річний водій авто рухався Кам’янецькою у напрямку центру міста. Він не впорався з керуванням та в’їхав у магазин. Постраждалих внаслідок ДТП немає. На водія складають протокол за статтею 124 КУпАП (ДТП без потерпілих).

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Вано

    Напевно хотів кави або сигарет купити
  • Андрій Сінкевич

    Жалко мужика (((
  • Andrii Timoschyk

    Тільки-но там проїхавши не побачив патрульних... Порішали!!???

    Andrii Timoschyk reply Andrii Timoschyk

    Вадим Лижник вже був євакуатор, грузив мерса.

    Вадим Лижник reply Andrii Timoschyk

    Andrii Tymoshchuk  приїжджав там то бачив патрульних на аутлендері.
  • Михайло Хабаль

    завтра о 12 годині суд /суддя Логінова С.//буде виносити рішення про знесення офісу Прокуратури Хмельницької області...якщо знесуть самобуд по вул.Подільська 93/1 -щось зміниться, якщо не знесуть-в цій державі ніколи нічого не зміниться...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up