Біля Лісових Гринівців перекинувся "BMW" - четверо людей постраждали

Біля Лісових Гринівців перекинувся "BMW" - четверо людей постраждали
  • ДТП сталася вранці 10 квітня.
  • Водій автівки не впорався з керуванням та злетів у кювет.
  • Водій та троє пасажирів автомобіля отримали травми, їх госпіталізували.
  • Наразі слідчі з’ясовують всі обставини ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 10 квітня, поблизу села Лісові Гринівці. Близько 11.00 там «BMW» з’їхав у кювет та перекинувся. Як зазначили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області, 28-річний водій автівки не впорався з керуванням, внаслідок чого сталася аварія.

У результаті ДТП водій та троє пасажирів автомобіля отримали травми. У водія та 33-річної пасажирки діагностували пошкодження головного мозку, у 24-річного чоловіка — закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Ще одна пасажирка, 19-річна хмельничанка, отримала переломом лопатки. Усіх постраждалих госпіталізували. 

По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують всі обставини ДТП.

Відео дня

Читайте також: Злетів з дороги та перекинувся: внаслідок ДТП на Кам'янеччині постраждали дві жінки

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Юля Савчук

    Шановний Александр Черненко. Якщо ви не володієте інформацією у повному обсязі то не варто висловлюватися у такому тоні.Машина на українських номерах,водій був абсолютно тверезий.На машину він заробив сам, важкою працею.А якщо машина дешевша ніж 15000дол,то що людина не має права їздити? Тому,будь ласка, ВИ виражайтесь,бо ми зараз не на базарі!!!А усім учасникам аварії швидше видужати,у тому числі водієві!!!!!

    Александр Черненко reply Юля Савчук

    А звідки у Вас така інформація?
  • Анна Штойко

    Нехай усі швидше виздоравлюють . Настюші, привіт.

    Александр Черненко reply Анна Штойко

    Підтримую ! і Андрюші теж привіт

    Таня Шайдевич-Дигало reply Анна Штойко

    Обовязково передам
  • Таня Шайдевич-Дигало

    Дай Боже щоб всі виздоровіли
  • Таня Шайдевич-Дигало

    Моєї дочки пальто

    Таня Шайдевич-Дигало reply Таня Шайдевич-Дигало

    Взагалі водій був тверезий

    Алешка Попович reply Таня Шайдевич-Дигало

    НЕ САДИТЕСЬ ЗА  РУЛЬ  В НЕТРЕЗВОМ ВИДЕ

    Таня Шайдевич-Дигало reply Таня Шайдевич-Дигало

    Да

    Лариса Мороз reply Таня Шайдевич-Дигало

    Тань що мала там була чи я щось незрозуміла?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up