Біля міської лікарні "BMW" збив насмерть двох чоловіків. Водій втік з місця ДТП

Біля міської лікарні "BMW" збив насмерть двох чоловіків. Водій втік з місця ДТП
  • Двоє чоловіків переходили дорогу по "зебрі".
  • На них налетів автомобіль "BMW". 
  • Від отриманих травм вони померли. 

В ніч на 30 квітня на вулиці Шевченка біля міської лікарні автомобіль "BMW 323" збив двох чоловіків. За попередньою інформацією 24-річний мешканець Ізяславського району та 27-річний житель Шепетівки переходили вулицю по пішохідному переходу, коли на них наїхала машина. Молодший з чоловіків помер у кареті "швидкої", а старший – у приймальному відділенні міської лікарні. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Хмельницької області. 

Водій з місця аварії втік. Пізніше патрульні знайшли автомобіль на сусідній вулиці. У нього були характерні вм'ятини на передній частині. Машину оглянули та помістили на штрафмайданчик. Зараз поліція шукає винуватця ДТП.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху. Водію загрожує від семи до дванадцяти років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Анонім

    Камера на глазок хіба не засняла події???

    Сергей Ильин reply Анонім

    там нет камер

    Анонім reply Сергей Ильин

    Перехрестя свободи-шевченка, вічний вогонь, пилипчука хіба він не проїздив ними???

    Сам пан Мартинюк сказав, що дане авто за три роки спиняли 8 разів. А на даний час водія бехи ще не знайшли. Напрошується питання: усі вісім разів за кермом були різні водії чи один і той же??? І чому ж такого злісного порушника не позбавили права керуванн на 2-3 роки??? Хто ж так турботливо "піклується" про потенційного злочинця, який наробив горя, і ще й переховується???
  • Андрій

    Це вже його третє ДТП з фатальними наслідками. В першому випадку він вбив свою дружину. Жодного з разів не поніс відповідальності за свій вчинок. Думаю і в цей раз, як і в минулі він був в стані наркотичного та алкогольного спяніня з значним перевищенням швидкості.. Якщо наші правохоронці не були б такими продажними скотами, першого випадку достатньо було б щоб закрити його на довго! Шкода батьків яких він лишає без дітей. Глебський, якщо ти це читаєш, знай що ти нелюд і не чоловік і ніколи в житті не ніс відповідальності за свої вчинки, надіюся що карма достане тебе, та тих хто тебе постійно відмазує - зненацька!!

    Довести вину в цей раз буде складно, тому що машина зареєстрована не на нього і він вже має досвід як уникати відповідальності. Свідки, прошу відгукніться!!!!!

    Анонім reply Андрій

    То дайте знати поліцію як вам відомо ім'я по батькові. Їм хіба важко буде відшукати бмв-шного перца???
  • Анонім

    Якщо втік і знайдуть, то несолодко йому буде. Молодий, скоріш за все синій, і мчав з шашликів. Маршрут по камерах можна відчтежити. Хоча такі не заморочуються наслідками, адже впевнені що їм зійде все, де потрібно "підмастять", з ким слід порішають. А це породжує безнаказаність.
  • Sergey Borya

    ВХ 94-94 ВН
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up