Біля Волочиська перекинувся пасажирський автобус. Є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Біля Волочиська перекинувся пасажирський автобус. Є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)
  • Автобус їхав за маршрутом "Варшава-Одеса".
  • Серед постраждалих є важкотравмовані. 
  • На момент ДТП в автобусі було 25 пасажирів, серед них - діти. А ще два водії. 

Зранку у вівторок, 28 березня, Хмельниччину замело снігом. Це спричинило аварійну обстановку на автошляхах. Неподалік Волочиська, поблизу села Мислова, автобус потрапив у ДТП.

Світлини з місця аварії виставили в спільноті Хмельницький Live. На фото видно, що автобус перекинувся і знаходиться на узбіччі:

Фото Хмельницький Live

Речниця ГУНП в Хмельницькій області Інна Глега розповіла vsim.ua, що біля Волочиська справді трапилась ДТП. Попередньо є постраждалі. 

Відео дня

У місцевій спільноті Волочиськ Live очевидці виставили відео з місця ДТП. На виклик прибула поліція, рятувальники та кілька карет швидкої допомоги:

 

Читачі vsim.ua, які були на той час на місці події, пишуть, що станом на 11.00 попередньо є понад 20 постраждалих, серед них - діти. Із автобусу витягнули двох важкотравмованих. Одна людина без свідомості. Дітей, які на момент ДТП знаходились в автобусі, витягував водій. 

На узбіччях поруч припаркувалися автівки та спецтранспорт. Один із легковиків - "Volkswagen Touareg" потрапив у кювет. 

На автобусі є маркування перевізника. Це Flixmobility GmbH — німецька транспортна компанія. Вона спеціалізується на організації пасажирських автобусних перевезень. 

ОНОВЛЕНО:

У поліції уточнили, що автобус марки «Неоплан» виконував рейс «Варшава-Одеса». ДТП трапилась через те, що водій не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся.

На момент аварії в ньому знаходилось 25 пасажирів, з них - двоє дітей. Наразі з ними працюють медики, які визначають ступінь важкості отриманих травм. Про загальну кількість травмованих буде відомо дещо пізніше.

Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Розслідування проводитиме Слідче управління ГУ НП в Хмельницькій області.

Рятувальники Волочиська та Підволочиська спільними зусиллями евакуювали всіх постраждалих та передали їх медикам. На місці надзвичайної події працювали всі екстрені служби, в тому числі психологи ДСНС. 

Додамо, що ще вчора в Хмельницькій області та й по всій країні синоптики оголосили штормове попередження. Дорожники Хмельниччини просять водіїв не залишати транспортні засоби біля лісосмуг. Адже через шквальний вітер та налипання мокрого снігу дерева та гілки падають на проїжджу частину та узбіччя. Наразі працівники дорожнього господарства працюють над усуненням наслідків негоди.

Також зазначимо, що негода вже наробила лиха на лініях електропередач. Лише в Хмельницькому відбулись аварійні відключення на 100 вулицях, а в області станом на 11 ранку внаслідок негоди знеструмлено понад 300 населених пунктів.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Вад Гопанчук

    І який висновок буде,,,,Водій не впорався з керуванням,,,!Чому ніколи дорожні служби не несуть відповідальність за таку дорогу як на фото?Жах а не дорога
  • Валентина Андросевич

    Стільки проїхали,аж на Волочиських дорогах сталась біда...Дуже шкода людей...
  • Виктор Загурский

    співчуваю
  • Михайло Джигун

    Так працюють дорожні служби а хто водії все вині щоб несталося

keyboard_arrow_up