Чи потрібно робити безкоштовний проїзд в тролейбусах на День міста? (ОПИТУВАННЯ)

Чи потрібно робити безкоштовний проїзд в тролейбусах на День міста? (ОПИТУВАННЯ)
  • Цими вихідними проїхатись у міських тролейбусах можна буде цілком безкоштовно.
  • На такий подарунок хмельничанам до Дня міста влада вирішила витратити з міського бюджету майже 500 тисяч гривень.
  • Друзі, як вам така ідея? Ви "за" чи "проти" подібних ініціатив?  

До Дня міста хмельничанам приготували сюрприз, а саме безоплатне перевезення пасажирів у всіх маршрутах тролейбусів 26 та 27 вересня. Щоправда, такий подарунок обійдеться міському бюджету в 484 789 гривень.

Друзі, а ви підтримуєте таку ініціативу? Якщо ні, то напишіть, на що краще спрямувати ці майже 500 тисяч, які запланувала витратити міська рада із бюджету Хмельницького?

Опитування

Чи потрібно робити безкоштовний проїзд в тролейбусах на День міста?

Відео дня

"У проєкті рішення виконавчого комітету зазначається, що комунальне підприємство «Електротранс» має організувати безоплатне перевезення пасажирів у всіх маршрутах тролейбусів 26 та 27 вересня. Там є також калькуляція компенсації. У ній вказано, що протягом двох днів виручка мала би скласти 97 418 гривень. Крім того, 470 610 гривень «Електротранс» мав би отримати як компенсацію за перевезення пільговиків. Разом — 568 028 гривень. Ця сума зменшена на 83 239 гривень — це зарплата кондукторів за два дні. Все через те, що кондукторів у тролейбусах цими вихідними не буде".

Нагадаємо, в останні вихідні вересня відзначають День міста в Хмельницькому. Цього року святкування проведуть в карантинних умовах. Втім, атмосферу свята містянам вдасться відчути сповна. Розважати хмельничан будуть не лише в центрі міста, а й на речовому ринку. Також відкриють нову фотозону “Люблю Хмельницький”. Що чекає на хмельничан уже на цих вихідних, можна подивитися в нашому матеріалі.

Читайте також: Звідки беруться гроші в бюджеті Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (80)
  • Татьяна Тимощук

    Неправда, ехала 28 - платила
  • Ніна Хом'юк

    Супер круто


    1+2=
  • Alex Pavlovich

    Галочка,Ви теж будете старі...
  • Мілентина Терлецька

    Ні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up