Чотири тролейбуси змінили маршрут і курсують через Зарічанську

Чотири тролейбуси змінили маршрут і курсують через Зарічанську
Фото ілюстративне
  • “Рогатим” не вистачає електроенергії від тягової підстанції. 

  • Аби уникнути заторів маршрути відкорегували. 

У понеділок, 10 жовтня, російські ракети вдарили по енергетичному об'єкту в Хмельницькому. Через це частина міста залишилась без електрики. А в наступні дні відбувались перебої з постачанням світла. 

Відтак, в Хмельницькому стали всі тролейбуси. На заміну їм комунальне підприємство «Електротранс» ще в понеділок тимчасово призначило автобуси. Вчора, 12 жовтня, на вулиці Хмельницького зранку випустили 32 тролейбуси та 14 автобусів. Однак, через аварійне відключення світла вони не курсували майже до вечора. Після відновлення електрики тролейбуси обіцяли випустили на маршрути на годину пік, аби люди могли добратися додому. 

У четвер, 13 жовтня, в міській раді повідомили, що деякі “рогаті” змушені були змінити свої маршрути. Це трапилось через проблеми на тяговій підстанції №14. В мерії пояснюють, що для курсування тролейбусів не вистачає потужностей електромережі на вулицях Проспект миру та Степана Бандери.

Відео дня

Тож, з метою уникнення зупинки тролейбусів та створення заторів, чотири маршрути сьогодні курсують через вулицю Зарічанську.

Які це маршрути:

До слова, один із тролейбусів, який курсував за маршрутом №11А сьогодні потрапив у ДТП. Таксі збило йому дзеркало, а згодом в “рогатого” врізався ще й легковик. Детальніше про це читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PutnickFree

    Коментар видалили, помилки залишилися, модератори ніби працюють ;)
  • Ґном Віктор

    Біда вчить керівників трохи думати головою.По Зарічанській ходили лише два маршрути,5 і 17.Всі решта по Бандери і по  проспекту Миру на Озерну.

keyboard_arrow_up