Дорожники стелять асфальт біля трьох сіл Дунаєвецької громади (ФОТО)

Дорожники стелять асфальт біля трьох сіл Дунаєвецької громади (ФОТО)
Тут і далі фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області
  • Роботи ведуться біля населених пунктів Чорна, Смотрич та Балин. 

  • Вздовж них проходить траса Гуків - Дунаївці - Могилів-Подільський, яка сполучає дві області.

Цьогоріч у Хмельницькій області активно взялися за ремонти доріг та мостів. “Латають” ями, встановлюють бар’єрні загороди, ремонтують освітлення та кладуть асфальт. Щоправда, всі роботи виконують лише задля експлуатаційного утримання. 

В Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області кажуть, що на час воєнного стану це єдиний спосіб забезпечити безперебійний рух транспорту автошляхами, які не були повноцінно відремонтовані до повномасштабного вторгнення. 

А от проведення капітальних чи поточних середніх ремонтів доріг наразі призупинили, адже “в пріоритеті підтримання обороноздатності країни, а проведення повноцінних ремонтно-відновлювальних робіт вимагає залучення значних фінансових ресурсів”.

Відео дня

Нещодавно взялися оновлювати траси у Дунаєвецькій громаді. Від початку тижня бригади підрядників кладуть асфальт на окремих ділянках автошляху Т-23-08 Гуків - Дунаївці - Могилів-Подільський. Вони працюють поблизу населених Чорна, Смотрич, Балин.

— На окремих відрізках влаштовано вирівнюючий шар покриття загальною протяжністю до 0,5 км. На ділянках, що були непроїзними внаслідок руйнування великоваговим транспортом, проведено вспушування та вирівнювання покриття, — зазначають в дорожній службі. 

На час виконання робіт дорогу не перекривають, тож водіїв просять бути обережними в місцях ремонту та дотримуватись вимог попереджувальних дорожніх знаків.

Додамо, що траса Т 2308 — територіальний дорога, що сполучає Гуків, Дунаївці та Могилів-Подільський. Вона проходить територією Вінницької та Хмельницької областей. Починається в селі Гуків, прямує через Смотрич, Дунаївці, Миньківці, Нову Ушицю та закінчується в місті Могилів-Подільський.

Нагадаємо, в Хмельницькому впродовж двох місяців кластимуть асфальт на ділянці від вулиці Тернопільської до виїзду з міста. Також ремонти триватимуть ще на двох перехрестях —  Симона Петлюри та Ранкової і Грушевського та князя Святослава Хороброго. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач77

    Нехай би глянули на дорогу Дунаївці - Жванчик -Грушка - Стара Ушиця !  ЖАХІТТЯ !!!
  • ЧитачЧитачів

    На четвертому фото знизу мабуть якийсь начальник у чистому жилеті та одязі. По ньому і можна судити про фінансування ремонтних робіт та їх якість.

keyboard_arrow_up