Драгер зашкалив: у Центрі п’яний водій “РемБудТрансу” врізався в легковик

Драгер зашкалив: у Центрі п’яний водій “РемБудТрансу” врізався в легковик
Фото ілюстративне
  • Водій “Renault Sandero” саме зупинився на “червоне”, коли ззаду його підбив мікроавтобус.
  • Водій спринтера був настільки п’янючий, що алкотест не міг встановити показник. 
  • Порушник цим скористався і почав заперечувати в суді, що був напідпитку.

Автопригода трапилась 10 травня. На перехресті вулиці Прибузької та Старокостянтинівського шосе в денну пору доби водій за кермом “Mercedes-Benz” не зміг вибрати безпечної швидкості і врізався в легковик “Renault Sandero”, який саме зупинився на світлофорі.

Водій мікроавтобуса був напідпитку, тож поліцейські взялись перевіряти рівень алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера. Однак, рівень алкоголю був такої концентрації, що “Драгер” не міг встановити показник. Також з’ясувалась, що порушник є водієм місцевого автотранспортного підприємства «РемБудТранс»

Міськрайонний суд оштрафував його на 17 тисяч гривень і на 1 рік позбавив права керувати авто. Але горе-водій “Sprinter” вирішив оскаржити таке рішення і подав апеляція. Мовляв, у ДТП винен, але п’яним не був. 

Відео дня

Мотивував це тим, що у лікарні мали б зафіксувати цифровий показник проміле алкоголю у %, утім його немає у жодному документі. Як і чека роздруківки з “Драгера” з цифровим показником проміле алкоголю. Тож і правопорушення не було. 

Чоловік не врахував, що нагрудна камера поліцейських записала як водій проходить огляд на стан сп'яніння на місці аварії. Там видно, що встановити кількісний показник алкотестер не зміг «у зв`язку із великою концентрацією алкоголю в повітрі». 

Тож копи возили винуватця ДТП на огляд до медзакладу в Скаржинці. Результат – 2,81%о – засвідчив, що він таки був п’яний. Норму перевищено в 14 разів. В рішенні суду вказано, що у порушника був “запах алкоголю з порожнини рота, порушення мови, порушення координації рухів”. 

Тому Хмельницький апеляційний суд залишив без змін постанову infoміськрайонного суду. Апеляційну скаргу відхилив, повідомляють на сторінці суду

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Микола Сидорчук

    Занатто тверезий!!! Як можна казати (п'яний), якщо прибор не показав нічого.
  • Антон Чорний

    Це все лише ще один доказ того ,що  в поліції одні бездарі пррацюють ... А суду плювати на закон.. на місці цього водія може опинитись кожен , при цьому абсолютно нічого не вживаючий....
  • Серёга Плахотнюк

    и поцелуют его как и раньше в жо,,,,,,
  • Анатолій Савчук

    Всі такі пиздец розумні на війну.а самі якого не на війні умніки

keyboard_arrow_up