ДТП із мотоциклістами: двоє людей потрапили до реанімації

ДТП із мотоциклістами: двоє людей потрапили до реанімації
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Одна аварія сталась в Кам’янець-Подільському районі. 25-річна пасажирка потрапила до реанімації. 

  • Друга ДТП трапилась поблизу Ізяслава. У лікарні з травмами 14-річний водій. 

За минулі вихідні в Хмельницькій області два мотоциклісти потрапили в ДТП. Аварії сталися в Кам’янець-Подільському та Шепетівському районах. У них постраждало троє людей. Про обидва випадки розповіли в поліції. 

Перша пригода сталась в суботу, 27 травня, поблизу села Колодіївка Кам’янець-Подільського району. Близько 15:00 години мотоцикл «Ямаха» з’їхав у кювет. За кермом двоколісного був 29-річний житель селища Стара Ушиця. Він не впорався з керуванням. 

У результаті аварії травмувалась 25-річна пасажирка мотоцикла. Її госпіталізували до реанімаційного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Водій також мав травми, але йому надали медичну допомогу без госпіталізації.

Відео дня

У неділю, 28 травня, поблизу Ізяслава в ДТП потрапив 14-річний юнак. Близько 11:30 години неповнолітній водій також не впорався з керуванням мотоциклу «Мустанг». Він з’їхав у кювет. Юнака із травмами госпіталізували до реанімації Ізяславської міської багатопрофільної лікарні.

В обох випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження. info Наразі триває розслідування. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Jsj Siisus

    Він помер чині
  • ЧитачЧитачів

    Пропоную включити до порядку видачі посвідчень водія категорії "А" пункт про обов'язкову згоду на забір органів у разі ДТП. Скільки життів можна буде спасти завдяки цих йолопів.

keyboard_arrow_up