ДТП із "швидкою" в Шепетівському районі: нові деталі аварії

ДТП із "швидкою" в Шепетівському районі: нові деталі аварії
Фото Нацполіції у Хмельницькій області
  • "Lanos" влетів у автомобіль швидкої медичної допомоги.
  • В поліції розповіли про водія та які протоколи на нього оформили.

Ввечері 4 червня у Михайлюцькій тергромаді бригада медиків поспішала на виклик до хворого. В цей час в санітарний автомобіль “Служби 103” врізався п'яний водій. Про це пише Лариса Чубенко, виконуюча обов’язки директора Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За її словами, ніхто з бригади не постраждав, але сам автомобіль із сучасним дороговартісним обладнанням серйозно пошкоджений. 

— Тепер до місцевих жителів доведеться їхати на виклик на старому УАЗі , бо через якогось недолугого п'янюгу сучасний автомобіль вийшов з ладу. Така злочинна поведінка не може не обурювати. Ніякої совісті в цього водія... — додає лікарка. 

Відео дня

Згодом деталі розповіли в поліції. Там повідомили, що за кермом "Daewoo Lanos" був 25-річний водій. За попередньою версією, він не впорався із керуванням і допустив зіткнення із швидкою. 

Поліцейські склали два адміністративних протоколи:

  • за ч. 4 ст. 130 КУпАП (Вживання алкоголю особою, причетною до ДТП до проведення медичного огляду на стан сп'яніння)
  • за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд та іншого майна).

Тобто, водій випив вже після скоєння ДТП й зробив це до того, як провели огляд на стан сп'яніння. Не виключено, що він був п'яним вже до цього. Це буде встановлювати суд.

Читайте також: Стан сп'яніння - критичний: судили водія фури, який насмерть збив військового

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Крук

    Знову історія з п'яницею.Не винен,не пив.Добре, що немає людських жертв,але швидка пошкоджена і багато хворих відчують це на собі.Скільки це може продовжуватись?П'яниць потрібно карати більш відчутно -забирати права, конфісковувати машини.Це
    крім того,що винуватець ще й має відшкодувати збитки.Інакше вони не закінчать пити і сідати за руль.

keyboard_arrow_up