ДТП на Львівському шосе: мікроавтобус збив пішохода

ДТП на Львівському шосе: мікроавтобус збив пішохода
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Чоловіка госпіталізували до лікарні. 

  • Ще одна аварія трапилась у Старокостянтинівській громаді. 

  • У ній постраждала 31-річна жінка. 

Цими вихідними на території Хмельницького району сталося дві ДТП з травмованими. Одна з аварій відбулась на Старокостянтинівщині, інша – в Хмельницькому. У результаті двоє людей отримали травми. Про це розповіли в поліції. 

Одна ДТП сталась у неділю, 25 червня, близько 15:00 години. По вулиці Львівське шосе мікроавтобус «Mercedes Sprinter» збив пішохода, який переходив проїжджу частину. За кермом був 22-річний водій. Внаслідок аварії пішохід травмувався, тож чоловіка госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

Відео дня

Інша ДТП сталась напередодні, 24 червня. Близько 19:00 години на трасі «Житомир — Чернівці» неподалік села Верхняки зіткнулись 2 легковики. 51-річний житель Старокостянтинова, керуючи «Renault» врізався у припаркований на узбіччі автомобілем «Skoda». За кермом останнього був 34-річний житель села Самчики. 

Внаслідок аварії травмувалась 31-річна пасажирка «Skoda». Жінку госпіталізували до Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

В обох випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження info і наразі встановлюють усі обставини подій.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олександр Головатий

    Пішохід був дуже-дуже п'яний і просто ходив по дорозі
  • Катя Бородий

    Пішохід переходив собі посеред дороги,тому так і сталося
  • Olesya Mahovskaya

    Там до пішохідного або далеко, або пізно
  • Валентина Кміта

    Завжди з осторогою перехожу нерегульований перехід.вийдеш на зебру,в основному більшість притормажують,а одне якесь виривається і пре.тільки дивись.що я йому про себе вслід бажаю,це вже інше.тому,їздіть нормально,щоб прокляття не справились.

keyboard_arrow_up