ДТП з поліцією на Давидковецькому перехресті: на кого склали протокол

ДТП з поліцією на Давидковецькому перехресті: на кого склали протокол
Фото dtp_khm
  • На Давидковецькому перехресті зіткнулися службовий автомобіль поліцейських “Peugeot” та “Mitsubishi”.
  • Обійшлося без потерпілих, проте на місці склали два протоколи.

Аварія сталася вчора, 28 березня, близько 09:30. На Давидковецькому перехресті, що на в’їзді у місто з боку Вінниці, зіткнулися два автомобілі. Це службовий автомобіль поліцейських “Peugeot” та “Mitsubishi”. В результаті аварії ніхто не постраждав. Про це розповіла інспектор УПП в Хмельницькій області Вікторія Тимощук. 

Внаслідок ДТП було складено два адмінпротоколи. А саме - на водія службового поліцейського авто, за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Крім того, поліцейські склали протокол на утримувача ділянки дороги, де сталася аварія. Тобто, на Службу автомобільних доріг. А саме - за статтею 140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

Відео дня

Нет описания.

Нагадаємо, раніше ми вам розповідали, що на Давидковецькому перехресті часто стаються аварії. Причина -  інтенсивний рух та чимало вантажівок. Причиною ситуації з ДТП в районі Давидковецького перехрестя у Службі автомобільних доріг вважають порушення Правил дорожнього руху. Зокрема, йдеться про недотримання вимог дорожніх знаків та перевищення швидкості. Про це журналісту vsim.ua розповідала фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою відомства Юлія Манзяк. Детальніше про цю ділянку дороги дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Степан Юрчук

    Та нашого ще можуть скласти протокол кончині мусора
  • Анатолій Панчук

    А що, раніше так можна було?
  • 007

    Думали що придумати і придумали,  одним  словом запах мусорський нікуди ще не вивітрився
  • Андрій Мельничук

    Влада Вище всього...ЗАКОН

keyboard_arrow_up