ДТП з потерпілими на Хмельниччині: неповнолітній за кермом, дитина в лікарні

ДТП з потерпілими на Хмельниччині: неповнолітній за кермом, дитина в лікарні
Використані фото поліції Хмельницької області
  • За вихідні в області сталися три аварії, в яких постраждали люди.
  • Серед них — 7-річний хлопець.
  • Аварії сталися у Хмельницькому та Городоцькій громаді.

Хмельницький

7 квітня близько 15:25 поблизу місцевого сміттєзвалища 16-річний підліток за кермом автомобіля «Hyundai» зіткнувся із зустрічним автомобілем «Citroen» під керуванням 34-річного місцевого жителя. У результаті ДТП 7-річний пасажир автомобіля «Citroen» отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Хмельницької міської дитячої лікарні.

Також в неділю о 15:30 годині сталась ДТП по Старокостянтинівському шосе. Автомобіль «Tesla» під керуванням 57-річного місцевого жителя під час виїзду з двору зіткнувся з мотоциклом «Kawasaki», за кермом якого перебував 33-річний хмельничанин.

Відео дня

У результаті ДТП водій мотоцикла травмувався. Йому надали допомогу без госпіталізації. 33-річна пасажирка мотоцикла отримала травми і була госпіталізована до нейрохірургічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Городоцька громада

В суботу, 6 квітня, о 12:00 годині поблизу с. Бедриківці відбулось зіткнення між автомобілями «ВАЗ 2105» під керуванням 50-річного жителя Городка та «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 57-річний місцевий житель. В результаті аварії водій «ВАЗу» отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімаційного відділення Городоцької багатопрофільної лікарні.

— За даними фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій, — повідомляють в поліції Хмельницької області.

Читайте також: Водія, який насмерть збив 9-річного хлопчика, звільнили від покарання

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up