“Фура пошматувала моє життя”: історія сім’ї, яка потрапила в смертельну ДТП біля Хмельницького

“Фура пошматувала моє життя”: історія сім’ї,  яка потрапила в смертельну ДТП біля Хмельницького
  • Смертельна аварія з легковиком і вантажівкою трапилась біля Шумівців 20 липня. 
  • Трагедія забрала життя 46-річного Сергія і його середньої доньки - 16-річної Марії.
  • Триває розслідування. А поки рідні сім’ї просять відгукнутись свідків ДТП.

Ледь не щоденно стрічка новин рясніє повідомленнями про моторошні аварії. Часто - із потерпілими. Про одну з них ми розповімо далі. Трагедія трапилась 20 липня неподалік Хмельницького. Там не розминулись легковик і вантажівка. На місці загинули водій і його 16-річна донька. Дружину з молодшою дитиною із травмами забрали до лікарні. Наразі родичі намагаються знайти очевидців цієї події. Дізнавайтесь подробиці. 

Що відомо про смертельну аварію?

Все трапилось у четвер, 20 липня, на трасі М-30. Близько 14:30 поблизу села Шумівці зіткнулися легковик “Рено Кенго” та вантажівка “Део”. Про це того ж дня повідомляли у поліції.

Відомо, що у легковику “Рено” їхала сім’я з Кривого Рогу. Це 46-річний водій, його 47-річна дружина і дві доньки - 16 та 12 років. У результаті зіткнення чоловік з 16-річною донькою загинули. Мама і молодша дитина з травмами були госпіталізовані до лікарні. 

Відео дня

Сім’я їхала на відпочинок

Що відомо про сім’ю, яка потрапила у ДТП? Це були жителі Кривого Рогу. Того дня вони їхали відпочивати в Яремче. За кермом автомобіля був 46-річний Сергій. Журналістка vsim.ua поспілкувалась з родичами сім’ї. За їх словами, Сергій був досвідченим водієм з майже 30-річним досвідом. Вони переконані, що чоловік їхав безпечно. Адже головна причина - його близькі були салоні, за безпеку яких він турбувався. 

- Сергій - досвідчений водій, стаж - біля 30 років. Він ніколи не їздив швидко, як “шумахер”. І сім’я в машині - це головна обставина, через яку він стовідсотково їхав безпечно, - каже близький родич.

У трагедії окрім Сергія, загинула його середня донька. Маші було 16 років. Про неї розповідають як про позитивну і життєрадісну дівчину. Вона навчалась на першому курсі коледжу у Львові. 

Просять відгукнутись свідків

У поліції триває розслідування смертельної аварії біля Шумівців. А поки рідні сім’ї шукають свідків події. Дуже просять відгукнутись, аби допомогти встановити обставини трагедії.  Мовляв, за попередньою інформацією поліції, саме водій легкового автомобіля виїхав на зустрічну смугу. Однак вони переконані, що цього не могло статись. Відтак близькі просять допомогти знайти свідків, аби з’ясувати і довести правду. 

Тим часом, матір з молодшою донькою вже перебувають у Кривому Розі. Їх стан стабільний. Вчора, 23 липня, жінка опублікувала допис на своїй сторінці в Instagram, де розповіла свої деталі моторошної аварії, яка забрала життя її чоловіка і доньки. За її словами, в день трагедії саме вантажний автомобіль вилетів на зустрічну смугу. 

“Мене розриває несамовитий біль...Фура, яка вискочила на зустрічну смугу пошматувала моє життя на ДО та ПІСЛЯ...Вирвала з мого життя мого найкращого коханого чоловіка та мою зірочку, моє сонечко, мою донечку...Пошматоване життя, серце, душа...Безодня…”, - написала дружина загиблого водія на власній сторінці, а також опублікувала ролик із фотографіями. 

Сьогодні, 24 липня, із Сергієм і Марією прощались у рідному Кривому Розі.
Якщо ви маєте будь-яку інформацію щодо події, можна звертатись за номером: 0680059351 або телеграм @goodvin814

 

Читайте також:

“Наче відчував, що не побачимось”. Дізнались про загиблого в ДТП 22-річного водія

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Іванна Квецко

    Вічна пам'ять співчуття
  • Luba Dmetrusun

    Прийміть мої щирі співчуття,нехай Господь допоможе пережити таку страшну трагедію .
  • Людмила Ковальчук

    Дуже шкода,що в Україні немає одностороннього руху,як за кордоном.Кожного дня аварії трапляються через зустрічне зіткнення на нереальній швидкості, через які гинуть ні в чому не винні люди 😭
  • Yuliya Balandiuk

    🥀😭

keyboard_arrow_up