Хлопчик, який один вижив у страшній ДТП, перебуває в лікарні у критичному стані

Хлопчик, який один вижив у страшній ДТП, перебуває в лікарні у критичному стані
Тут і далі фото ГУ ДСНС та ГУ НП у Хмельницькій області. Колаж vsim.ua
  • Дитина знаходиться в комі. Транспортувати його не можна. 

  • Тато, мама, старший брат та дядько загинули в ДТП. 

У страшній аварії неподалік Славути загинули четверо людей та травмувались ще троє. Серед них — 8-річний хлопчик. 

Він разом із сім’єю — татом, мамою та 15-річним братом — вчора, 23 липня, їхали в легковику «Ford Kuga». За кермом був 39-річний дядько. Біля села Берездів авто зіткнулося із «Chevrolet Captiva». Вся сім’я хлопчика загинула на місці. 

Він єдиний залишився живий, але в дуже важкому стані. Медики одразу госпіталізували його до Славутської міської лікарні. Станом 12 годину 24 липня дитина знаходиться в глибокій комі на штучній вентиляції легенів.  

Відео дня

Лікарі діагностували у хлопчика черепно-мозкову травму, переломи обох стегон та численні забої. Пацієнт не транспортабельний. Медики оцінюють його стан, як критичний. Про це Суспільному розповів директор лікарні Леонід Радзивілюк.

Нагадаємо, родина, що загинула в ДТП, була з Нетішина. Автомобілем «Chevrolet Captiva» керував також 26-річний житель міста Нетішин. Правоохоронці не повідомляють на якій швидкості рухались обидва авто чи що стало причиною аварії. Наразі триває розслідування. 

Водій та 23-річна пасажирка «Chevrolet» також травмувалися. Їх госпіталізували до медзакладу. Винуватцем аварії є 26-річний нетішинець. Він перебуває в лікарні під вартою. Слідчі відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини події. Чоловікові “світить” ув’язнення терміном від 5 до 10 років.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (105)
  • Людмила Рабешко

    Господи допоможи....
  • Ирина Алексеев

    Господи,Помилуй!
  • Алеся Нечипоренко

    Отак можеш бути гарним керманичем, а із-за недоводія трапляється жахлива ДТП. А це все через те, що не здав на права, то не проблема, їх можна купити, немає стажу водіння, корчать із себе шумахерів. Не зря є приказка тихше їдеш, далі будеш. Загублені життя..... На довічне і водія і права..... Царство небесне загиблим і вічний спокій 🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹
  • Таня Романюк

    Боже допоможи і збережи життя дитині!!!

keyboard_arrow_up