“Я пишаюсь тобою, брате". На Запоріжжі загинув Дмитро Гром з Полонного

“Я пишаюсь тобою, брате". На Запоріжжі загинув Дмитро Гром з Полонного
Колаж vsim.ua
  • Вдома на нього чекала дружина, сестра та батьки. 

Молодий, енергійний, сповнений жаги до життя. Таким характеризують Дмитра Грома усі, хто його знав. 

Він був старшим солдатом, старшим механіком-водієм військової частини А 4699. Дмитро Гром загинув 30 червня в районі села Роботине Запорізької області. Він поліг, виконуючи бойове завдання із захисту Батьківщини. Герой був родом з Полонного. 

— Величезною і дуже важкою є ціна нашої свободи. Висловлюю щирі співчуття дружині Наталі, рідним, близьким, друзям загиблого захисника Дмитра Михайловича Грома, — повідомив сумну звістку мер Полонного Франц Скримський. 

Відео дня

Вдома на нього з нетерпінням також чекала з сестра Ірина. З дописів на сторінці дівчини у Фейсбук стає зрозуміло, що Дмитро та Ірина були нерозлучними з дитинства. Сестра присвятила загиблому братові десяток дописів-спогадів. Наводимо деякі з них: 

У коментарях близькі та друзі не можуть оговтатися від важкої втрати. Чин поховання Воїна відбудеться в понеділок, 24 липня об 11-й годині за місцем проживання по вулиці М. Кривоноса, буд.15 у Полонному. Звідти тіло Героя буде доставлено до Свято-Троїцького храму, де відбудеться поминальна літургія. Поховають Дмитра на алеї Героїв на новому кладовищі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (684)
  • Tatiana Yuzefat

    Вічна пам'ять герою України. Царство небесне.
  • Татьяна Гавриш

    Вічна пам'ять герою
  • Любовь Коротя

    Вічна пам'ять Ґерою України.
  • Людмила Павлюковець

    Вічна світла Пам‘ять Герою…

keyboard_arrow_up