Хмельничанин хотів відкупитися від патрульних за 100 доларів

Хмельничанин хотів відкупитися від патрульних за 100 доларів
Фото - поліція Хмельницької області
  • Чоловіка позбавили водійського посвідчення за п'яну їзду, але він продовжував їздити.
  • Його зупинили патрульні й почали оформляти адмінпротокол.

37-річний хмельничанин раніше попався у нетверезому стані поліцейським. Суд оштрафував його та позбавив водійського посвідчення. Але його відсутність не зупинила чоловіка. Він продовжував їздити. За це його одного разу оштрафували.

Вдруге без водійського посвідчення за кермом він попався в селі Ярославка Меджибізької тергромади. Там його зупинили патрульні за порушення ПДР. Поліцейські виявили, що в нього немає посвідчення і за це він вже попадався. Тому почали складати адмінматеріали за ч. 5 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування, вчинене повторно протягом року. 

Поки поліцейські заповнювали протокол, чоловік поклав на багажник службового автомобіля 100 доларів США. Їх він запропонував за те, щоб адмінматеріали не оформлювали. Поліцейські все ж склали адмінматеріали і викликали слідчо-оперативну групу. Про це повідомляє Хмельницьке районне управління поліції

Відео дня

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі):

  • караються штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: «Засипали ями піском?»: дорожники пояснили роботи в напрямку Старокостянтинов

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vladimir T

    Маловато давав. І нехай хтось скаже, що не беруть...) Беруть, а якщо начальство скаже, то і справу замнуть, це таку практику має так званий ,слідч. Савченко, , хоче порушувати закон і до пенсіх доробити...Ну і як таких називати...? )
  • ErV

    сам би подумав шо зараз 100 баксів... Хоча з косаря зайшов

keyboard_arrow_up